Пропускане към основното съдържание

Законът за зелената енергия е най-лобисткият

Законът за зелената енергия е най-лобисткият, каза в Бургас премиерът Бойко Борисов като коментар на решението на ДКВР за увеличаването на цената на тока от 1 юли с 13% вместо с предварително оповестените 10 процента.

„През 2007 година е приет най-лобисткият закон в България - Законът за зелените енергии, благодарение на Тройната коалиция. Сега ние плащаме цените на този ток, въпреки че успяхме на два пъти да ги намалим цените. Ако не беше така, щеше да отиде поне на 40 % цената на тока, обяви премиерът, цитиран от БЛИЦ.

- Така че е било хубаво през 2007 година екоорганизациите също да станат и да протестират тогава, за да се види действително какъв лобистки закон са приели. И ако в момента погледнете, само тогава 12 000 мегавата - шест електроцентарали Белене са били подготвени за сключване на договори. Просто безумие!”

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.