Пропускане към основното съдържание

1,20 лв. за кафе от уличен автомат

Доста по-скъпо кафе от уличните автомати ще пием от догодина. Цените може да скочат и с 60% и чашка от ободрителната напитка да удари 1,20 лева. Такъв ръст очакват от българската вендинг асоциация, които алармираха, че има опасност болници и офиси да останат без вода и кафе, пише Vsekiden.com.

Причината за чувствителния ръст идвал от намерението на НАП да сложи касови апарати и на машините, чието монтиране щяло да струва много повече, отколкото поставянето им в магазини. От асоциацията предлагат да се въведе единен регистър на машините, да се подава електронно информация към НАП и на машините да се слагат специални фискални стикери. С такива предложения в хазната щели да постъпват между 2 и 3 милиона лева приходи от такси на годишна база.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.