Пропускане към основното съдържание

Готвят се масови протести срещу Румен Радев

Около приемането на поста на президент от ген. Румен Радев се подготвят масови протести, научи Bgpravda. Целта е да бъде дестабилизирана обстановката в държавата, от което да се възползват определени партии.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!!!

Коментари

  1. ГЕРБ да си заминава ЗАВИНАГИ! Достатъчно крадаха.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Герб ще са отново на власт за да ви ебават мамата червени мастии

      Изтриване
  2. Не се учудвам тъпия боко докато е жив няма да спре с неговите мръсни и долни мутренски номера не иска да се откачи от хранилката да продължи да ни ограбва СМЪРТ за боко

    ОтговорИзтриване
  3. МАМИЧКАТА ИМ МРЪСНА НА ЦЯЛАТА СГАН КОЯТО СВИКНА С ТОВА АМЕРИКАНСКО ВЛИЯНИЕ В БЪЛГАРИЯ И ТОЗИ БОЙКО БОРИСОВ НАЙ НАКРАЯ ДА ИЗЧЕЗНЕ И ТОЙ ОТ СВЕТА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ

    ОтговорИзтриване
  4. Ако е вярно,то жандармерията и полицията трябва да бъдат въоръжени доптълнително с по още една палка или бухалка и да спукат от бой тези "ПРОТЕСТЪРИ"!За какво ще протестират срещу легитимно избран президент спечелил с подавляващо мнозинство срещу другите кандидати!За какво ще протестират при положение,че той все още не е на "поста" си и нищо не е направил.За каво протестирар-за ПАРИ!Марш от родинатани бе мърши соросоидни и борисоидни.....нямате място сред нас!

    ОтговорИзтриване
  5. Приятели,

    Какво става по света…:
    - Американците казаха – “Майната им на другите – Америка юбер алес…”
    - Англичаните казаха – “Майната им на другите – Англия юбер алес…”
    - Французите казват – “Майната им на другите – Франция юбер алес…”
    - Руснаците казаха – “Майната им на другите – Русия юбер алес…”
    - А българските десни казват – “Майната им на българите – Началниците ни са юбер алес…”

    И… за едни 185 милиота от Сорос опитите за загробване на България продължават…:
    - Позорящото нацията ни политическо малцинство - “Красивите” свръхлиберални соросоиди с прякор “реформаторите”, мутирайки в нови партии, искали ПАК да продължат СЪВМЕСТНАТА СИ ПОЛИТИКА с присъдружната им партийка ГЕРБ за доунищожаването на България…, сякаш не виждат накъде “духа американския вятър”… и продължават да превръщат България с мръсни сороски пари, от Райска градина, в концлагер на Ислямския и Турския халифати...
    (Соросоиди - съкратено е от "Сорос" и "идиоти"...)

    Ето и “видимите резултати” от досегашната им СЪВМЕСТНА “политика”:
    - Три милиона българи бяха лишени от поминък и… сега работят като индустриални роби и простиутки на запад...
    - Българските пенсионери гинат в глад и мизерия със 160 лв. пенсия.
    - Над два милиона българи живеят с доходи под прага на бедността от 314 лв.
    - Загробиха ни с над 28 милиарда заеми и лихви...
    - Заради американските си началници ни лишиха от високи постове в ООН, ЕС и от свръхпечелившите ни енергийни проекти.
    - Напълниха България с мигранти, а след взет рушвет от 160 милиона, Танте Меркел ще ни връща за заселване в България на доказани терористи и дебилите… и в селата и градовете си ще строим Шест Концлагера за мигранти…
    - Битовата престъпност е извън контрола на държавата, а Социоложката-министърка заяви в парламента – “…Ми кво да напраа…”.
    - Българите силно намаляваме благодарение на проведените "успешни" икономически, здравни и социални “реформи”.
    - Сорос и мекерета му, чрез Купени медии и Образователната ни система, успяха да ликвидират българския дух в много млади българи.
    - Род, родина, семейство, патриотизъм са лоши думи, а Вазов, Левски и Ботев от Патриоти станаха терористи…
    - Практически нямаме армия и полиция…
    - Българския бизнес е рекетиран от държавата и едва крее.

    “Политическата Им платформа е “Плана Ран-Ът”. Така, че избора ни за тази пролет е лесен…:

    - ПО-ДОБРЕ с Министър-Председател “демократа” ДИНКО от Ямбол и “Вълци единаци”, като Румен Радев, ОТКОЛКОТО пак да ни управляват либерасти и герберасти…!!!
    .

    ОтговорИзтриване
  6. Ами да ги арестуват

    ОтговорИзтриване
  7. Много висока камбанария.Там въздуха е рядък.Внимавай да не паднеш

    ОтговорИзтриване
  8. Спрете с настойката от глог, другари!

    ОтговорИзтриване
  9. След 10 ноември на власт с малки изключения са били на власт бившите комунисти-сега социалисти,като И.Костов,ББ,царя-агент на КГБ,ограбиха държавата с лукановите куфарчета отначало! Никоя комунистическа страна не е процъфтявала,били са концлагер за народите си,с отнетата им собственост,дето и през турско не са отнемали земи и имущество от хората....

    В нас социалистите са зараза, щом поискат да сеят социализъм на българската неблагоприятна почва. Ние съветваме нашата младеж да се пази от тия болни хора, за които отечество не съществува. От българската интелигенция се изисква само едно: да пази тя своята земя от всякакви чужди доброжелатели, да се стреми към запазванието свободата и независимостта на България и да поддържа и насърчава онова правителство и ония деятели, които са доказали вече своя патриотизъм. А който иска подкладки, освобождение на „труд” и социализъм, нека иде да продава краставици в Русия, Англия, Франция и др. България няма нужда от такива ципори.

    Захари Стоянов

    ОтговорИзтриване
  10. Без значение кой е президентът, да е ясно, че който заплашва законния ни държавен глава и конституционния ред извършва антибългарска подривна дейност срещу държавата ни и ще получи предвиденото за национална измяна. Само да пробват соросоидчетата и да ни дадат повод - ще очистим очончателно България от тази сган!

    ОтговорИзтриване
  11. Без значение кой е президентът, да е ясно, че който заплашва законния ни държавен глава и конституционния ред извършва антибългарска подривна дейност срещу държавата ни и ще получи предвиденото за национална измяна. Само да пробват соросоидчетата и да ни дадат повод - ще очистим очончателно България от тази сган!

    ОтговорИзтриване
  12. Вече видяхме българския "Майдан" как мина и се убедихме ,че някои хора имат акъл ,колкото пшеничено зърно !

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

ИЗВЪНРЕДНО: Дадоха Денков на главния прокурор за държавна измяна

Новосформираният кръг „Първо България“ дава на прокуратурата премиера Николай Денков по подозрение в държавна измяна.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.