Пропускане към основното съдържание

Материал на Цвета Кирилова превзе Фейсбук

Материал на Цвета Кирилова, журналист и председател на Сдружение Азбукари стана тотален хит във фейсбук пространството.
Публикацията дава данни за ударното строителството на джамии у нас. Цвета Кирилова настоява за незабавен референдум за забрана за стоеж на джамии в България. Публикацията ударно се споделя във Фейсбук, а само в Bgpravda e прочетена над 4000 пъти.

Ето и цялата публикация:

На всяко едно издадено разрешение за строеж на джамия в България, настоявам автоматично да бъде издадено еквивалентно съгласие за строеж на църква в Турция! Настоявам да бъде проведен референдум за налагане на пълна забрана за строеж на джамии в България. Квотата се изчерпа! Когато фактите говорят и боговете мълчат: Ако в Турция за 865 423 мюсюлмани са изградени 985 джамии, то в България за 865 423 мюсюлмани са изградени 1300 джамии! В християнска и европейска България на глава от мюсюлманското население се падат повече джамии, отколкото в Турция - това трябва да ни говори достатъчно за множеството опасности, пред които сме изправени. 

И докато за християнска Европа е обяснимо да отстоява позиции срещу исляма, нека погледнем зад океана. Великата демокрация в САЩ е позволила изграждането на точно на 1643 джамии за мюсюлманското си население, равняващо се на 7 461 105 млн. души. Почти толкова храмове, колкото има в малка България! Ако партиите искат да постигнат висока избирателна активност, тъй като у нас думата партия и партиец, вече не означава нищо, незабавно да свикат едновременно и референдум за забрана за строеж на джамии и минарета на територията на християнска България. Родината ни е на първо място в Европа по най-много джамии на глава от населението - 1300, с което се нарежда до арабските страни. Това сочи проучване на Евростат. 

Справка за джамиите в Европа! 
Равносметка: 

1.Германия-2750 джамии. 
2.Франция-1600 джамии. 
3.България-1280 джамии. 
4.Великобритания-1000 джамии 
5.Испания-813 джамии 
6.Холандия-400 джамии 
7.Австрия-400 джамии 
8.Белгия-328 джамии 
9.Италия-258 джамии 
10.Гърция-258 джамии 
11.Швеция-156 джамии \
12.Швейцария-122 джамии 
13.Румъния-77 джамии 
14.Финландия-17 джамии 
15.Ирландия -9 джамии 
16.Полша-6 джамии 
17.Словакия-4 джамии 
18.Литва-4 джамии 
19.Латвия-3 джамии 
20.Чехия-2 джамии
21.Кипър-2 джамии 
22.Люксембург-2 джамии 
23.Малта-1 джамия 

В Европа живеят над 16 милиона мюсюлмани. 

Най много джамии от глава на населението и то не само на изповядващото Исляма в цяла Европа се пада на България. При преброяването през 2001 година мюсюлманите в България са 990 000, за сравнение - във Франция мюсюлманите с френско гражданство са над 6 мил.,докато джамиите им са едва 1600. В Германия 3,3 милиона мюсюлмани са с германско гражданство-2750 джамии, в Обединеното кралство -1,5-2 милиона-1000 джамии.

На всяко едно издадено разрешение за строеж на джамия в България, настоявам автоматично да бъде издадено еквивалентно съгласие за строеж на църква в Турция! Настоявам да бъде проведен референдум за налагане на пълна забрана за строеж на джамии в България. Квотата се изчерпа! Когато фактите говорят и боговете мълчат: Ако в Турция за 865 423 мюсюлмани са изградени 985 джамии, то в България за 865 423 мюсюлмани са изградени 1300 джамии! В християнска и европейска България на глава от мюсюлманското население се падат повече джамии, отколкото в Турция - това трябва да ни говори достатъчно за множеството опасности, пред които сме изправени. И докато за християнска Европа е обяснимо да отстоява позиции срещу исляма, нека погледнем зад океана. Великата демокрация в САЩ е позволила изграждането на точно на 1643 джамии за мюсюлманското си население, равняващо се на 7 461 105 млн. души. Почти толкова храмове, колкото има в малка България! Ако партиите искат да постигнат висока избирателна активност, тъй като у нас думата партия и партиец, вече не означава нищо, незабавно да свикат едновременно и референдум за забрана за строеж на джамии и минарета на територията на християнска България. Родината ни е на първо място в Европа по най-много джамии на глава от населението - 1300, с което се нарежда до арабските страни. Това сочи проучване на Евростат. Справка за джамиите в Европа! Равносметка: 1.Германия-2750 джамии. 2.Франция-1600 джамии. 3.България-1280 джамии. 4.Великобритания-1000 джамии 5.Испания-813 джамии 6.Холандия-400 джамии 7.Австрия-400 джамии 8.Белгия-328 джамии 9.Италия-258 джамии 10.Гърция-258 джамии 11.Швеция-156 джамии 12.Швейцария-122 джамии 13.Румъния-77 джамии 14.Финландия-17 джамии 15.Ирландия -9 джамии 16.Полша-6 джамии 17.Словакия-4 джамии 18.Литва-4 джамии 19.Латвия-3 джамии 20.Чехия-2 джамии 21.Кипър-2 джамии 22.Люксембург-2 джамии 23.Малта-1 джамия В Европа живеят над 16 милиона мюсюлмани. Най много джамии от глава на населението и то не само на изповядващото Исляма в цяла Европа се пада на България. При преброяването през 2001 година мюсюлманите в България са 990 000, за сравнение - във Франция мюсюлманите с френско гражданство са над 6 мил.,докато джамиите им са едва 1600. В Германия 3,3 милиона мюсюлмани са с германско гражданство-2750 джамии, в Обединеното кралство -1,5-2 милиона-1000 джамии.

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win

Коментари

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Поне знае как да се представи,а ти и зад "анонимен" се криеш? Кое не ти харесва - джамиите или мацката?

    ОтговорИзтриване
  3. Нали неолибералната политика е за "глобализъм", "хомосексуализъм", антинационализъм, "демокрация" и винаги с двойни стандарти - е - "КАКВОТО ПОCЕЕШ, ТОВА И ЩЕ ПОЖЪНЕШ" !!!

    ОтговорИзтриване
  4. Браво! Харесва ми това,че все повече хора проглеждат!

    ОтговорИзтриване
  5. Цвети и аз искам, но няма да стане така! Просто трябва да се забрани исляма у нас, като не желан и вреден! Както е в Япония и Ангола!?! Да се заличат остатъците от пет вековното турско робство и да се започне на чисто!!! Само тогава може да настъпи истински мир и спокойствие!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да забраним исляма няма да можем. Но да спрем по нататъшния строеж на джамии при това положение, е крайно належащо, и абсолютно необходимо. Всякакви квоти за надскочени и надминати.
      КАТЕГОРИЧНО ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ ВАДНЪЖ ЗАВИНАГИ БЕЗОТГОВОРНОТО РАЗРЕШАВАНЕ НА СТРОЕЖА НА ДЖАМИИ.ВСИЧКО ТРЯБВА ДА Е ПОД СТРОГ КОНТРОЛ НА ДЪРЖАВАТА, КАТО СЕ ОТЧИТА СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ. Както е тръгнало, с пари на Турция и на Арабските шейхове, джамиите ще станат повече от християнските храмове у нас. БЪЛГАРИЯ Е ХРИСТИЯНСКА СТРАНА И НЕ БИВА ДА ДОПУСНЕМ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ.

      Изтриване
  6. По-добре е да ги откажем от мераците

    ОтговорИзтриване
  7. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  8. Dobirat chichko Putin ima nai dobra strategia za miousulmanite - vie ste gosti v nashat strana i triabva da spazvate nashite zakoni i Uvazavate Nashite reshenia, a ne Nie vashite!...kazva toi

    ОтговорИзтриване
  9. До автора на поста.
    Ако не сте разбрали, в 21 век живеем. Време е да се научим да приемаме различните а не да ги забраняваме.
    Минко Лазаров

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тръ-та..та..
      Мнооого си глупав или си нагъл..или си от бъдещите арестувани от хелзинския комитет..или от отворено развратено общество..или от америка / фалиралата пластмасова държава/ за България

      Изтриване
    2. ако искаш да ги приемеш прависи обрязание а ко оште неси и трьгвайси при обрязаните.тук само християнска православна България.

      Изтриване
  10. Много подвеждаща статия. И то подвеждаща към нещо много лошо. Първо не знаех, че "цяла Европа" е от 23 държави. Второ - защо не са дадени данни за Албания, Сърбия, Македония, Босна и Херциговина. Трето - населението в Турция е съсредоточено в големи, гъсто населени градове и е нормално да има по-малко джамии на брой, но пък в пъти по-големи от тези тука в селата, събиращи по 50-100 човека.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

      Изтриване
  11. първо трябва да се забрани ДПС , и тогава да се намалят джамиите !!!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Доскоро не я знаех, коя е Цвета Кирилова, сега виждам че много се шуми около нея. И най-вече виждам, тя да шуми около себе си. Нима тя е поредният проект, много подобен на проекта Бареков?... Иначе, много от нещата които казва са точно така, но тези неща са преплетени с много фалш и напъване

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.