Пропускане към основното съдържание

Цвета Кирилова: Искам незабавен референдум за забрана за строеж на джамии в България!

На всяко едно издадено разрешение за строеж на джамия в България, настоявам автоматично да бъде издадено еквивалентно съгласие за строеж на църква в Турция! Настоявам да бъде проведен референдум за налагане на пълна забрана за строеж на джамии в България. Квотата се изчерпа!

Когато фактите говорят и боговете мълчат:

Ако в Турция за 865 423 мюсюлмани са изградени 985 джамии, то в България за 865 423 мюсюлмани са изградени 1300 джамии! В християнска и европейска България на глава от мюсюлманското население се падат повече джамии, отколкото в Турция - това трябва да ни говори достатъчно за множеството опасности, пред които сме изправени.
И докато за християнска Европа е обяснимо да отстоява позиции срещу исляма, нека погледнем зад океана.
Великата демокрация в САЩ е позволила изграждането на точно на 1643 джамии за мюсюлманското си население, равняващо се на 7 461 105 млн. души. Почти толкова храмове, колкото има в малка България!

Ако партиите искат да постигнат висока избирателна активност, тъй като у нас думата партия и партиец, вече не означава нищо, незабавно да свикат едновременно и референдум за забрана за строеж на джамии и минарета на територията на християнска България.

Родината ни е на първо място в Европа по най-много джамии на глава от населението - 1300, с което се нарежда до арабските страни. Това сочи проучване на Евростат.






Справка за джамиите в Европа!

Равносметка:
1.Германия-2750 джамии.
2.Франция-1600 джамии.
3.България-1280 джамии.
4.Великобритания-1000 джамии
5.Испания-813 джамии
6.Холандия-400 джамии
7.Австрия-400 джамии
8.Белгия-328 джамии
9.Италия-258 джамии
10.Гърция-258 джамии
11.Швеция-156 джамии
12.Швейцария-122 джамии
13.Румъния-77 джамии
14.Финландия-17 джамии
15.Ирландия -9 джамии
16.Полша-6 джамии
17.Словакия-4 джамии
18.Литва-4 джамии
19.Латвия-3 джамии
20.Чехия-2 джамии
21.Кипър-2 джамии
22.Люксембург-2 джамии
23.Малта-1 джамия

В Европа живеят над 16 милиона мюсюлмани.


Най много джамии от глава на населението и то не само на изповядващото Исляма в цяла Европа се пада на България. При преброяването през 2001 година мюсюлманите в България са 990 000, за сравнение - във Франция мюсюлманите с френско гражданство са над 6 мил.,докато джамиите им са едва 1600. В Германия 3,3 милиона мюсюлмани са с германско гражданство-2750 джамии, в Обединеното кралство -1,5-2 милиона-1000 джамии.

Коментари

  1. Вече има изготвена петиция! http://www.peticiq.com/za_spiraneto_na_stroeji_na_djamii_v_bulgariq

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. линкът не работи....явно службите по този въпрос действат светкавично

      Изтриване
    2. Уважаема Ц.Кирилова, организирайте подписка, и ще се уверите, колкостотици хиляди Българи ще се включат.

      Изтриване
    3. ПОДКРЕПЯМ !!!

      Изтриване
    4. Его го работещия линк http://www.peticiq.com/za_spiraneto_na_stroeji_na_djamii_v_bulgariq



      Изтриване
    5. С такъвпопулизъм се водят лесно масите за носа!Така се прави предизборен имидж!
      Този референдум го заложи отдавна "Идея за България" в своята доктрина, но там ясно писа, че може да го реализира само ако партията му ДВИЖЕНИЕ 1 МИЛИОН ПОБЕДА има законодателно мнозинство в парламента. Другарката Цвета Кирилова явно е чела доктрината на "Идея за България" и реши да си открадне идеята от там, за да увеличи имиджа си на солов политик, та го удари на патриотизъм. А, че службите прекъснали линка е пълна инсинуация, тя просто не можа да се се аргументира защо го иска този референдум, също предварително знае добре, че е кауза пердута, защото монолитното олигархично мафиотско пространство в парламента ни дори няма да си помисли за провеждане на такъв референдум. А тя нито има партия, нито партията и има законодателно мнозинство да приеме решението за референдума. Цвета Кирилова гони“политически имидж“ и надуване кухи перки като Сидеров. Поне от него да вземе пример, че само с говорене нищо не може да се направи, нито нещо ще се помръдне в монолитното неолиберално пространство на България ! Дора Апостолова www.ideyazabulgaria.org

      Изтриване
  2. Как ще се спре като хората които ги строят са т*рци и потурчени педе&аси дето са се загнездили в политиката ни и само смучат еврофондовете ????

    ОтговорИзтриване
  3. инж.Надежда Михайлова от Мездра10 януари 2015 г. в 12:52

    Джамиите не ти пречат,Цвета.Нашите църкви в България са повече от техните джамии и пак сме си неверници,нищо,че влизаме в църкви.Българинът влиза в църква,пали свещи и като излезе от църква пак си прави безБожните работи за разлика от мюсюлманите.Изпитала съм лично заради вяра как не крадат и не лъжат.А нашите само това правят нищо,че по някога влизат в църква.Не спазват 10-те Божи заповеди българите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Госпожо, почти всичко е вярно но правите ли разлика между стария и новия завет? 10-те божи заповеди не идват от Христос.

      Изтриване
    2. ''... за разлика от мусюлманите.'' Полека. Ти пък ги изкара всичките един до друг най праведните. Няма жив човек на земята праведен инж. еди коя си.
      И към по-долния пост: Вие каква разлика търсите? От който и да идват, не те са обект на коментари този случай.

      Изтриване
  4. ЦИГАНИТЕ И ТУРЧАЛЯТА ЛИ НЕ КРАДАТ И НЕ ЛЪЖАТ Г-ЖО ИНЖЕНЕРКЕ?????????? КАКВО ЛИЧНО СТЕ ИЗПИТАЛИ - ТОВА ЧЕ НЕ КРАДАТ, ТОВА ЧЕ НЕ ЛЪЖАТ, ТОВА, ЧЕ НЕ ИЗНАСИЛВАТ, ТОВА ЧЕ НЕ УБИВАТ........! АМИ МОЛЯ ВИ, КОГАТО КОМЕНТИРАЙТЕ, КАЗВАЙТЕ ИСТИНАТА!!!!!!!!!!!!!!! ИЛИ ПОНЕЖЕ И ВИЕ ЛИЧНО СТЕ ИЗПИТАЛИ ВСИЧКО ТОВА, И ВИЕ ЗАПОЧВАТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ.....................

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не мога ви разбера хора!Та нали най-големите удари понасяме от близките си хора.Все ми е тая дали ще строят църква или джамия..По важно е да сме единни,разберете го най- сетне.Тези хора ако искаха джамии щяха да са в Турция-да !Но защо не се замислите,че те също като вас искат да живеят тук и спокойно.На думи сме много силни,но когато трябва да говорим за политиците ни,защо не отидете да им искате сметка ....Всички говоря....Заедно говоря.....Къде сте тогава..?

      Изтриване
    2. Не живеят в Турция,защото искат да превърнат България в част от Турция!!! Няма как да стане от разстояние,затова си стоят тук и си плетат кошницата. На мен пък не ми е все едно дали се строят църкви или джамии!!! Ако искам по няколко пъти на ден да слушам граченето на ходжата и да се чувствам все едно съм в Ориента,щях да отида там!!! Аз съм Българка,живея в християнска държава и искам да слушам звънът на камбаните и благословиите на свещенниците!!! Относно вярата,не сме виновни само ние-Българският народ е тотално обезверен и низвергнат!!!Защо ли?! Можете да се досетите и сами защо!!!

      Изтриване
    3. Подкрепям с две ръце !!!

      Изтриване
    4. А как пък всеки път българина е винаги най-праведен нищо не е крал не е изнасилвал.Ама винаги сте невинни мили душици.Жалки никому неизвестни комплексари такива.Па много и дреме на Турция какво мислите вие.

      Изтриване
  5. В Кюстендил няма мюсюлмани, но започна строеж на джамия в циганската махала!Кметееее,къде си? Искаш ли и Кюстендил да стане като Пазаджик???!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много цигански махали са вече с над 80 % население с турско самосъзнание, не просто мюсулмани.....

      Изтриване
    2. Има начин - "Законите на исляма забраняват да се строи джамия на „осквернена от прасе земя”. Мюсюлманската общност не е имала друг избор, освен да отмени строителство. Не са били нужни никакви протести и демонстрации." www.bulgaria.utre.bg/2013/12/04/196714-ispantsi_izprobvat_radikalen_metod_sreshtu_stroitelstvoto_na_dzhamii

      Изтриване
  6. Alooo Mezdraaa,Ti balgarka li si ? Kakvi sa tezi lokumi kadeto si gi ni gi raztqga6.Kakto na Cveti taka i na men ,taka i za normalnite Balgari tova ne e normalno .Q si slgai feredjeto i mar6 kam Turciq

    ОтговорИзтриване
  7. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами като виждам начина ти на изразяване и мислене, то с такива като теб далеч няма да стигнем! Простотията е при теб, и жалкия си ти!

      Изтриване
  8. Слави Кирилов11 януари 2015 г. в 14:23

    Никой, който наистина обича България не пише българското слово на латиница. Това е абсолютно неуважение и обида към всичко това, което ни прави българи. Освен това, всеки, който се смята за българин трябва да познава и използва книжовния български език. По използването на латиница при писането на български се познава кой е лъжепатриот. Колкото проблем са джамиите, толкова са проблем и невежеството и неграмотността.

    ОтговорИзтриване
  9. Говори на кирилица бе, маймунке!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Понеже и аз споделям това мнение,но в по-широки мащаби,може да ме обвините в някакъв вид "нетолерантност"...Ще бъда на друго мнение,когато в Саудитска Арабия,ОАЕ,Кувеит,Иран,Пакистан и др.,тамошните власти позволят на християните да строят свои храмове и не налагат дори на туристите от други религии , своите религиозни порядки! А до тогава - по нашенски казано - "ТАНТО за ТАНТО "!Ако ви харесва !

      Изтриване
  10. Трябва да се пусне петиция и да се реши веднъж за винаги да се спрат тези строежи и разрешения на джамий в центъровете на Бъларските градове.Да седне човек в центъра на Пловдив по обяд и започва едно реване по тези високоговорители ,че то няма такива неща в арабските страни ,а в България под път и над път.Не остана село или град без джамия срамота....

    ОтговорИзтриване
  11. ne kradat i ne lajat turcite koito sa sviknali kato nas da se borqt za xlqba si s trud proizvodstvo na tiutun i kakvo li ne a kradat i lajat cigamite koito se imat za turci a nesa te sa dolnata sgan na balgariq trqbva ot tqx da se otarvem parvo pomislete

    ОтговорИзтриване
  12. Продажни българи се оказаха не малко, за да сме на този хал!Разрешенията се дават от кмета на съответната община,ясно е за какво става дума!Българите трябва да знаят,че сме на път да си загубим царството!Руснаците ни освободиха,но сега ще е завинаги!Продажните управници от последните 3 кабинета ни продадоха окончателно!Докато не виждаме, че съвсем целенасочено ни разделят и ни манипулират от вън - САЩ,ЕС...ще живеем зле и като краен резултат ще ни изчезне държавата!Работи се по това целенасочено и последователно!Затова всички българи обединете се и докато още можем да си направим българска организация, която да вземе властта в страната,заради децата на България,докато все още не е късно си заслужава!
    Цвети, подкрепям те!

    ОтговорИзтриване
  13. Ето линк към петиция. Засега не е спрян. http://www.peticiq.com/za_spiraneto_na_stroeji_na_djamii_v_bulgariq

    ОтговорИзтриване
  14. Цвете, приветствам те, подкрепям те! Всеки Българин, го и ще го прави със и от душа и сърце, защото съзнаваме все по добре голямата опасност за милата си родина! Съзнанието на всеки един, трябва да се …жегне, като при бойна тревога…, защото няма накъде повече да отстъпваме …. ( от толерантност, разединение, неувереност… ) ! И малките деца са наясно с опасността за държавността ни! Безотговорно е, предателство към децата и поколенията ни е, виждайки ямата в която ни тикат външни ,,сили’’, използвайки продажниците, рушащи родината ни вече толкова години…, да стоим със скръстени ръце! Като в Исландия, по всевъзможни начини и с ефикасни средства ( референдуми, петиции и др. ), трябва да се отърсим бързо от паразитите в обществото ни…, да изхвърлим всеки един чужд на националността ни индивид от властта и управлението на страната ни, да отсечем всяко посегателство върху суверенитета, целостта, чистотата и светостта на род и родина! Обикновените хора, ще дадат своя дан с нужната помощ,¬ за да бъде прибавен гласа им, но затова са нужни още будни хора, като теб, виждащи добре гангренясалите рани в плътта на родината ни, с бистър ум и прозрение, с добре обмислени и твърди стъпки, с големи сърца, да извървим пътя, отхвърлящ хомота на ,,властващите’’, подлагащи съучастнически с ,, великите сили ’’ , на безмилостен геноцид всички ни …! Оглозгаха ни, прокудиха нас и децата ни ( ЦВЕТА НА НАЦИЯТА НИ ), вследствие на което осакатиха най ценното в едно общество – семейството…! За да спрем решително разрухата - напред със мъдрост! Всеки, кой с каквото може, да прибавим достойнство на рода си! … Благословена да си Цвете с щастие, да видиш народа ни уважаван, в дни на благоденствие…, щастлив…!

    ОтговорИзтриване
  15. Aз имам идея-тези които са в ДПС (понеже те се именуват като етническа партия) да са с турски имена-Делян Пеевски,Данчо ментата,Христо Бисеров,и др.и др, Да си сменят имената,понеже са големи патриоти и борци за свобода на етноса.Те не заслужават да имат български имена.С цялото ми уважение към бай Мехмед или Хасан които блъскат от сутрин до здрач като добитъци за да могат ония да лапат.Мюсюлманите нека се опомнят, ония хич не ги е еня за тях!Нито пък лидерите им Лютви или Доган и тн.....

    ОтговорИзтриване
  16. подпишете петицията,разпространете я и наберете съмишленици за референдум
    http://www.peticiq.com/za_spiraneto_na_stroeji_na_djamii_v_bulgariq
    линкът работи

    ОтговорИзтриване
  17. Димитър Пантелеев13 януари 2015 г. в 23:48

    Приветствам и подкрепям. Лошото е, че има много честни, родолюбиви хора, но няма обединяваща ги личност. Ввремето е назряло,къде си ДЯКОНЕ?

    ОтговорИзтриване
  18. Линковете не са активни????

    ОтговорИзтриване
  19. Да спасим България.

    ОтговорИзтриване
  20. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  21. http://www.peticiq.com/za_spiraneto_na_stroeji_na_djamii_v_bulgariq

    ОтговорИзтриване
  22. Подписах петицията с последни надежди за поправяне. Пиша го с голямо прискърбие, но някак си ми се мержелее от няколко години едно нещо. На всичкото отгоре имам гадателски съновидения. Последното беше преди 6 дни. Един безмозъчен с черна качулка развяваше черното знаме в централен град на милата ни родина - България. Предходните такива бяха във връзка с войната в залива 1991 - два месеца преди да избухне (т.е. през Октомри 1990), и малко преди войната в Югославия. Мислете си каквото си искате. България като България щше я бъде до не повече от 10-15 години. Дори това ми се струва много.

    ОтговорИзтриване
  23. Има изход. Строеж на религиозни храмове само с пари от България. Тоест забрана за финансиране от чужди фондации/организации . Съответно доказване на доходите за дарителите...!
    Повярвайте ми рязко ще намалеят желаещите да строят джамии, и дарителите за това.

    ОтговорИзтриване
  24. Само глупости и злоба нищо друго а между другото от тези драскачи я има двама трима вярващи я няма вярващият човек почита и уважава идругите религии а неверникът ги мрази ограбихте и разбихте България до основи и няма повече за крадене и сега другите са виновни

    ОтговорИзтриване
  25. ZA DA SE STROIAT DJAMII,OZNAQAVA QE NIAKOI E GLASUVAL TAKAV ZAKON.AMI DA SI POPRAVIAT GREHKITE !!!

    ОтговорИзтриване
  26. не съм против религиите но в америка няма джами нали защо няма- там се говори на англиски и са православни тогава защо трябва да се строят джамии в християнска държава в която християнството е религия на БЪЛГАРИЯ така не се ли предава българската правова държава доброволно на друга вяра да има развитие в държава с българска говорима реч . каквото е построено като джамии в БЪЛГАРИЯ е достатъчно за културното религиозно развитие на хората мюсолмани в БЪЛГАРИЯ всяко ново строителство се приема вече като силово наличие на вяра която вече идва в повече на българска територия . Разбирам че и в турция има черкви но не са в повече като наличност в държавата турция това е нормало така че тук са достатъчни джамиите и нека вярата се приема в сърцата на тези които я исповядват а строителството на прекалени джамии се приема като знак за надмощие на религиозните противоречия това вече е знак за надмощие на хора които са малцинсво в дадена държава нима мислите че може да имат превъзхотсво в религиозен план и ще се приеме религия от българското мнозинсво за тяхна даденост ли .няма да стане. по добре си се молете в сърцата на всеки от който вяра си иска но нека да се уважава територията в която християнството е прериоритет така ще се приеме че мюсолманската религия вярва в истинноста на своята вяра в противен случаи се приема за силово налагане на вероисповедания.това вече е терор и се наказва спрямо законите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Картината,която се открива в центъра на нашата столица е отговор на въпроса,какво се случва с Нас ,като нация!Разкопките при ЦУМ ,показващи древната ни история и съществуване и джамията,намираща се да двадесет метра ,чиито високоговорители заглушават всичко българско и родно!Тълпи мюсулмани сноват по улиците и преобладаващото мъжко съсловие,карат българските жени ,да отбягват някои части на "центъра",защото похотливите им и нагли погледи предизвикват страх и неудобство.Не може да се чувстваме чужди ,в собствената си държава и виждайки ,как бавно ,но сигурно изкривяват и променят съзнанието ни,да свеждаме робски глава,обезмисляки смъртта на велики хора ,борили се,за нашата свобода!

      Изтриване
    2. Картината,която се открива в центъра на нашата столица е отговор на въпроса,какво се случва с Нас ,като нация!Разкопките при ЦУМ ,показващи древната ни история и съществуване и джамията,намираща се да двадесет метра ,чиито високоговорители заглушават всичко българско и родно!Тълпи мюсулмани сноват по улиците и преобладаващото мъжко съсловие,карат българските жени ,да отбягват някои части на "центъра",защото похотливите им и нагли погледи предизвикват страх и неудобство.Не може да се чувстваме чужди ,в собствената си държава и виждайки ,как бавно ,но сигурно изкривяват и променят съзнанието ни,да свеждаме робски глава,обезмисляки смъртта на велики хора ,борили се,за нашата свобода!

      Изтриване
  27. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  28. най - добре и джамийте и църквите да се бутнат , че мир да има

    ОтговорИзтриване
  29. МИХАИЛ СИМЕОНОВ19 ноември 2015 г. в 17:40

    ИСЛЯМСКАТА ИЗМЕТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗМЕТЕНА.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

ИЗВЪНРЕДНО: Дадоха Денков на главния прокурор за държавна измяна

Новосформираният кръг „Първо България“ дава на прокуратурата премиера Николай Денков по подозрение в държавна измяна.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.