loading...

събота, 3 януари 2015 г.

Цената на шоколад "Своге" в Холандия е между 40 и 60 ст., у нас е над 1,20 лв.

На снимката виждате цената на шоколад "Своге" в супермаркет в Холандия.

Цената е в евроцентове. Излиза, че "бедните" холандци купуват родния шоколад между 40 и 60 ст., а ние плащаме за него над 1,20 лв. и то при положение, че само транспортните разходи у нас са значително по-малки.

КОЙ и ЗАЩО ни прави на глупаци???

8 коментара :

 1. Е как става това , а кажете .........където им минава номера,там дерат кожи ........

  ОтговорИзтриване
 2. обяснимо е - с холандците се сключват промоционални договори, а от нас се избива цената

  ОтговорИзтриване
 3. Никой ли не си прави труда да помисли, че качеството на Своге е като за 29 цента...Че на запад има такива шоколади, които ние тук можем да сънуваме?
  Извъдете си слабоумните гави от гъза - световна конспирация срещу нас няма. Има само проблеми, които мопжем сами да си разрешим, ако спрем да търсим вината в другите.

  ОтговорИзтриване
 4. Там потреблението е 10 кратно по-голямо. Затова могат да си позволят и по-ниска цена на продукта.Също така и гарантиращи договори.

  ОтговорИзтриване
 5. Отговара е, че никой не ви прави на глупаци а просто явно сте си такива. Това е магин от холандската верига Action. Там се продават китайски стоки, преоценени храни и напитки. Както се вижда това не са най добрите шоколади на Своге, явно в България не се продават и от холандската верига са ги изкупили почти без пари за да не изгният по магазините. Вижте колко струва килограм българско сирене в западна Европа и тогава пак коментирайте.

  ОтговорИзтриване
 6. Не знам как точно са нещата и затова няма да ги коментирам!Само ще кажа,че има на пазара немски шоколади,които са по вкусни от "Своге" А и са по 75 - 80 стотинки а "Своге" по лев и 30 стотинки! Определено цената му не е реална и е спекулативна!

  ОтговорИзтриване