loading...

сряда, 19 ноември 2014 г.

Бунт в редиците на ГЕРБ

За втори път 11 души бяха изключени от ГЕРБ – Ловеч, научи „Преса“, като това е станало на последното отчетно-изборно събрание на общинската структура на 14 ноември.

Има и решение на Изпълнителната комисия за чистката, което носи дата – 5 ноември. Същите членове на партията бяха изключени и в края на юни миналата година.

Тогава обаче те се жалваха на лидера Бойко Борисов, който привика местните ръководители на партията и здраво ги нахока. Сега активистите отново са уведомили с есемес Борисов и чакат среща с него. Сред изританите са мажоритарно избраният в 41-вото народно събрание депутат д-р Анатолий Йорданов, който е и бивш областен лидер на ГЕРБ, бивши общински съветници, учредители на партията.

pressadaily.bg

1 коментар :

 1. Да сте чували някъде в някоя европейска партия да изключват членовете си за това, че питат, искат информация и настояват за партийна прозрачност?? Надали...
  Обаче в младата българска партия ГЕРБ, с амбиции да развива гражданите по европейски тертип, се случват смехории и простотии, под „вещото” диригентство на дребнави и властолюбиви провинциални ръководители. Иде реч за двукратното „изключване” на 11-те учредители и активисти на ГЕРБ в Ловеч, прославило местната структура и най-вече нейната водачка Корнелия Маринова.
  Директорката на ГЕРБ слухти по сайтовете, но не дава официално изявление по случая с 11-те, а необичайното й мълчание говори, че има нещо гнило в бл. „Кокиче”.
  Кой би допуснал, че кошкоджами ти депутатка, демонстрираща високи претенции, толкова ниско ще падне, само-и-само да отмъсти на инакомислещите и да задоволи болното си Его!
  «Вражеската» медия побърза да съобщи за 11-те и за решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ от 05.11. 2014 (отпреди цели 2 седмици!):
  http://lovechpress.info/index.php?option=com_content&task=view&id=15201&Itemid=47

  а в Нашите медии – тишина, спокойствие и здрав сън!
  http://gerb-lovech.org/

  https://bg-bg.facebook.com/gerblovechoblast

  ОтговорИзтриване