loading...

петък, 31 октомври 2014 г.

Новият кмет на Перник взриви града с първото си изказване

Новият кмет на Перник Иван Иванов взриви града с първото си публично изказване, след като бе избран от общинските съветници за служебен кмет, съобщи zaPernik.com. "В този момент общинските съветници определихте политиката на Община Перник. Тази политика от днес нататък ще бъде дясна и дясно - центристка", каза Иван Иванов, минута след като бе избран за кмет на Перник.

Обикновено в такива моменти кмета казва как ще работи за всички граждани на Перник и в интерес на благото на града и изказването взриви залата на Общинския съвет.

Първи подскочи председателя на Общинския съвет в Перник Милан Миланов, който толкова много се подразни на думите на кмета Иван Иванов, че няколко пъти направи забележка, че се надява новия кмет да работи за всички перничани.

Залата на Общинския съвет също избухна срещу първото изказване на кмета Иван Иванов. "Политиката е в Общинския съвет - там има дясно, ляво и център. В кметския кабинет има работа. За да се направи една улица има един начин - не е нито ляв, нито десен", изригнаха кметове, станали свидетели на гафа.

На Стойчо Василев от партия ЛИДЕР също тази фраза влезе в главата му, но той се опита да се впише в новото управление на Перник: "Ние също сме дясноцентристи и ще се намерим в това управление", каза Василев.

Кметът на село Ярджиловци напусна залата бесен. "Ебал ли съм ви и центристите и десните. Всички бяхте леви", избухна Григор Христов.

2 коментара :

  1. Не си губете времето с деформаторите те са идиоти - "нищожества с претенции"!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Станала е ГРЕШКА! Този коментар се отнася за ГЕРБ и реформаторите!

      Изтриване