Пропускане към основното съдържание

Нов потресаващ скандал с пернишката кметица

Нови шокиращи факти излизат след общинския произвол върху майката на Пламен Борисов на страниците на "България днес". Там са обърнали много внимание на произвола на служителите на кметицата Росица Янакиева, която тормози с подчинените си 82 годишната майка на общинския съветник от ГЕРБ Пламен Борисов.

Вестникът съобщава факти, които досега не бяхме публикували. "От 22 май с Пламен спим в гаража. Във всички стаи е паднала мазилка, не може да се спи там. Знам, че Пламен тегли заем да оправим малко къщата. Изведнъж дойдоха някакви хора, казаха, че трябва да имаме някакви неща, иначе глоба. Някакви жени обикаляха, викаха по мен, казаха ми, че съм за затвор. Исках да се обадя на сина ми, но те забраниха. Много се уплаших, оттогава съм на валериан", каза съсипаната майка на общинския съветник Борисов.

"Яд ги е, защото не съм от ГЕРБ, мога да кажа с чиста съвест, че след земетресението си свърших перфектно работата. Това са били обичайни проверки, такива има в цялата община. Не съм чудовище, което иска да докара инфаркт на възрастна жена. Това е нелепо!", коментира кмета на Перник Росица Янакиева.

Припомвяме Ви, че в петък, след участие на Пламен Борисов срещу Янакиева по БНТ1 тя му прати общински служители да торзомят майка му, където в момента се извършва укрепване на къщата с лични пари, от кредит. Свидетел на това, че лично Янакиева е пратила служителките си да тормозят майката на Борисов е готов да застане Вихрен Матев.

Zapernik.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.