Пропускане към основното съдържание

Ако всички бългaри носят сърце кaто нa Кубрaт...

Социалните мрежи са пълни с коментари в полза на Кубрат Пулев, който загуби мача си с Владимир Кличко, но показа сърцата игра и накара България да се гордее с него. Публикуваме само част от коментарите в подкрепа на най-добрия ни боксьор.

Ако всички бългaри носят сърце кaто нa Кубрaт, щяхa дa знaят кaкво е дa победиш стрaховете си и дa продължиш нaпред, дa превъзмогнеш болкaтa, от тежесттa нa удaрите които получaвaш. Победител е всеки, който е способен дa се изпрaви след зaгубaтa и дa продължи биткaтa. Кобрaтa го нaпрaви три пъти срещу допинг мaшинaтa Кличко и ще се върне по силен от всякогa! Той ще бъде шaмпионa и aз не се съмнявaм в товa. Товa сa трудни уроци и мaлцинa ги понaсят. Горд съм че познaвaм този бългaрин!, пише Емил Андреев.

Хората във Фейсбук не са на мнение, че мачът на Кобрата срещу Кличко е бил предрешен:

За всички, които ще кажат, че мачът е бил предрешен: Кличко удря със 700 кг сила на тупаницата. След мача Владимир споделя, че първият му удар е бил на 100% сила, точен и правилен, костите на ръката го заболели, но Кубрат стана... Първият човек, който е станал, усмихнал се и продължил боя... Колко души на планетата могат да понесат тежестта на автомобила ми върху лицето си??? Няколко пъти??? Спрете да плюете и бъдете горди, защото загубихме, но не бяхме победени... Шампионът видя, че на тази планета има човек, който не спира да става...

Българинът бил слабак. Бил тъп, необразован и комплексиран. Бил неудачник, непрокопсаник, въобще пълен дебил бил... Я чакайте малко? Кой българин? Оня, който става всяка сутрин и отива на работа с празен стомах. На който не са дали заплата последните няколко месеца, понеже началникът си купил джип. Българинът, който многократно загуби спестяванията си, предаден и обран безогледно от онези наричащи се слуги на народа? Българинът, който си плаща чинно билетчето в рейса за работа, но няма пари за закуска. Който си гледа децата в среда с европейски цени и десет пъти по ниски заплати и от немотията си дава с СМС-и на бедстващи и на осигурени болни, които умират пред кабинетите. Българинът, който не ламти за кръв, иначе отдавна да е изклал кърлежите впили се в него и в снагата на родината и смучещи от нейната кръв.


Този българин, който въпреки трудностите слага ръка на сърцето и пее химна, а кожата му настръхва. Този ли българин е неудачник? Не. Това е невъзможно.Този българин е герой! Който ще продължи да върши тихото си геройство, да става сутрин в тази ограбена, измъчена и продадена от лицемери и космополитни мошеници земя, ще продължи да търси нова работа, ще се бори за да отгледа децата си. И да, някои ще паднат в този бой. Някои, които не са за този свят, които не издържат на това лудо и бясно темпо и на всичката тази ужасна несправедливост царяща навред, но ще паднат борейки се. Ще паднат опитвайки се да станат! Точно като Кубрат пише Жулиета Димова.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.