Пропускане към основното съдържание

СКАНДАЛ: Наглецът Борисов раздава министерски постове срещу подкрепа, КОЙ си ти бе недоносче

Бойко Борисов е готов да раздаде министерски постове на всички партии, които подкрепят замисления от него кабинет на малцинството, съобщава в новия си брой в. "Преса".

"Готов съм да предоставя министерски кресла и на други партии, при положение че те споделят с нас отговорността за дадени политики", казва лидерът на ГЕРБ.

И добавя: "Например, ако в БСП имат разумни виждания в областта на отбраната, защо да не им дам възможност да предложат свой министър в кабинета на ГЕРБ. Или пък ако хората на Кунева са готови да се ангажират с решаването на проблемите в образованието, бих приел техния вариант за министър в този сектор".

Според Борисов "възможността за широка коалиция от типа на германската е угаснала в нощта на изборите заради катастрофалния резултат на БСП".

"Големите партии правят малки компромиси, малките - големи", казва още лидерът на ГЕРБ. Той лично щял да води преговорите с ръководствата на парламентарнопредставените партии и коалиции. Но нямало да бърза да "се предлага", защото можело да бъде "рекетиран". Борисов казва още, че "споделя част от позициите на Патриотичния фронт".

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.