loading...

събота, 9 август 2014 г.

Жалък, по-жалък, най-жалък...

Бойко, много си елементарен и жалък! Готов си на всичко, само и само да се видиш по телевизията или да "грейнеш" в някой сайт.

Хванал си бил шарани, да ама хората вече не са шарани и няма да се върнеш на бял кон! Изпънал си се като турски бей и позираш във Фейсбук с два шарана, а май единствените шарани, които си хванал до момента са Реформаторския блок и новоизлюпената коалиция между НФСБ и ВМРО.

Много си самовлюбен, всичко даваш за минутка слава. Лошото е, че все още има и то не малко хора, които ти вярват, но и те рано или късно ще разберат истината. ГЕРБ обещава и разчита, че хората са шарани, но риболовът ще секне.

Няма как само с PR и хубави фрази да се надяваш, че ще управляваш, винаги се оправдаваш с другите, а крайно време е да погледнеш гредата в собственото си око.

Кажи, как ще решиш проблема с безработицата, ниските доходи, високата битова престъпност и потресаващата корупция. Дай решения на тези проблеми, а не се прави на рибар №1.

Разбрахме, че си футболист, разбрахме, че вече си станал и рибар, но ако можеш поне от време на време се дръж като политик, та нали искаш отново да управляваш държавата.

Николай ГеоргиевНяма коментари :

Публикуване на коментар