loading...

вторник, 5 август 2014 г.

Адреналинката Яна танцува полугола (СНИМКИ)

Като танцьорка в оскъдни дрешки се показа бившата адреналинка Яна, видя репортер на „ПИК”. Блондинката, която се изявяваше в дует с Жана в най-славните времена на „Господари на ефира”, не бе споходена от късмета на колежката си да се омъжи за богаташ и да не се налага да се издържа сама.

Всъщност Яна остана без половинка до себе си и се налага да издържа сама детето си, след като се раздели по скандален начин с неговия баща преди време. Блондинката забременя още по време на шоуто, а скоро след като роди, бе зарязана от мъжа си. Той я обвини, че му кръшкала и отказа да се грижи за нея и бебето. Скоро след това се появи и скандален порно запис с Яна, на която тя бе снимана чисто гола, докато прави секс с неизвестен господин. Наложи се бившата адреналинка да се покрие за дълго в родния си Бургас, но нуждата от пари наскоро я принудила да си потърси работа.

С днешна дата тя се изявява като полугола танцьорка и се чекне с други момичета по бельо в известни столични заведения. Зложелатели дори пуснали слухове, че прави компания на заможни баровци за по вечер, но според бившите й колеги от „Господали на ефира” подобни твърдения били абсурдни.

„Яна е честно и скромно момиче и отговорна майка. Не би изложила доброто си име на риск. Танцува, защото това е професията й”, категорични са познати на блондинката, които все пак не отричат, че новата й работа е падение в сравнение с предишния й статут на тв звезда.

Няма коментари :

Публикуване на коментар