loading...

сряда, 20 август 2014 г.

Фейсбук сензацията: Снимала съм се в порно (18+)

Изрусената, перхидролена блондинка Атанаска, която буквално взриви с пошлите си клипове интернет, всъщност е от Павликени и е добре позната в малкото градче.


"Сервитьорка съм, за тези които не знаят и е много яко, щот обичам да пия", казва за себе си самата Атанаска и признава, че в миналото тя дори се е снимала в порно.„Когато имах приятел, се бяхме снимали като правех секс и други мръсни неща. Той ме заплаши, че щял да пусне снимките в интернет. Отначало много се ядосах, срам ме беше, обаче след като разсъдих, си казах: Защо пък не, пуснете всичките ми голи снимки и всичките ми порно клипове, за да последвам примера на Галена”, твърди Атанаска.

Тя казва още, че въобще не я притесняват коментарите по нейн адрес. С наглост, която граничи с агресивна простотия, тя твърди: „Обиждайте ме, не ми пука. Ще продължавам да си правя клиповете, а вие ме плюйте колкото си искате.”

В последния си разпространен клип Атанаска отговаря и на някои въпроси. Например – защо косата й е в такова ужасно състояние.

„Косата ми е в такова лошо състояние, защото много я пре..ах, в смисъл, че бях каква ли не и просто няма оправяне.”

На логичния въпрос защо прави всичко това, тя казва: „Всичко това го правя за кеф, ей тъй, да разклащам. Целта ми с клиповете е да забавлявам хората, обичам да се правя на тъпа, на проста на шут. По възможност искам да работя в цирк и с някоя маймунка и ей тъй да си скачаме. Ами ко да направя бе, то просто ми иде от вътре да плещя простотии.”

Няма коментари :

Публикуване на коментар