loading...

сряда, 21 май 2014 г.

Всеки глас за АБВ обслужва ГЕРБ

Всеки глас за АБВ реално обслужва ГЕРБ, всеки здравомислещ човек осъзнава това, коментира в Неделино лидерът на БСП Сергей Станишев.
Според него, късайки плът от левицата и заблуждавайки хора с ляво мислене, представителите на АБВ работят за ГЕРБ, "за основните опоненти, срещу които всеки ляв човек се е борил предишните 4 години", съобщи БТА.

Този проект, който се прикрива зад красиви думи, заблуждава левите хора, посочи Станишев. Той участва в предизборен митинг на „Коалиция за България” в Неделино, а по-рано днес почете храмовия празник на църквата "Св. Св. Константин и Елена" в смолянското село Момчиловци.

Според Станишев представителите на АБВ са по-агресивни към БСП, отколкото дори основния им опонент ГЕРБ. Зад Калфин и Първанов се подават Борисов и Цветанов, коментира лидерът на БСП. По негово мнение по този начин се целят предсрочни избори, "да се наместят и търгуват за влияние". Хора, които говорят за морал, преминаха за съжаление към една мръсна и безкрайно непочтена кампания с компромати и лъжи към кандидати от листата /на КБ/, смята Сергей Станишев.

Няма коментари :

Публикуване на коментар