loading...

понеделник, 19 май 2014 г.

ШОКИРАЩИ СНИМКИ: Островитянин уби и изяде турист


20140519.ltqulygbos
Жител на остров в Тихия океан, обвинен в това, че е убил и изял германския авантюрист, е осъден на 28 години лишаване от свобода. 33-годишният Арихано Хаити, лицензиран туристически гид, бе признат за виновен в убийството на Щефан Рамин на остров Нуку Хива във Френска Полинезия, също така и в изнасилването на приятелката му.
Съдия постанови, че Хаити няма право на предсрочно освобождаване през първите 18 години от наказанието си. 40-годишният Рамин и приятелката му са посетили острова в търсене на приключения, когато той е бил убит от Хаити, а приятелката му изнасилена.
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/640/201405/20140519.bbnkmtzvmj.jpg
Престъплението хвърли в шок малкия остров Нуку Нива, чието население наброява малко над 2000 души. Островът е най-известен от историите на Херман Мелвил, авторът на „Моби Дик“.
Хаити бе арестуван за първи път през 2011 година насред твърдения, че той е завел Рамин на лов, след което го е убил, обезкостил и изял части от неговото тяло, преди да изгори останалото. Твърди се още, че след като убил Рамин той отишъл при приятелката му, завързал я и я изнасилил.
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/640/201405/20140519.mlhesnezsr.jpg
Хаити го обърнал на бях, когато момичето успяло да се изскубне от неговия плен и да съобщи в полицията за зверството. Полицията е издирвала Хаити в течение на 50 дни, преди той сам да се предаде.

Съдът във Френска Полинезия научи, че следователите са успели да докажат твърденията за канибализъм на Хаити, и че той е застрелял германеца с куршум в главата, след което е разрязал тялото му на части и го е изгорил.

Рамин и приятелката му пристигнали на острова на 16 септември в рамките на двегодишна обиколка на островите в Полинезия. Рамин наел Хаити, за да го разведе из вътрешността на острова и да го заведе на лов за кози. Рамин така и не се върнал от лова.
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/640/201405/20140519.lbwbuhmgkk.jpg
От полицията казват, че Хаити се е върнал до лодката на Рамин, където се е опитал да подмами приятелката му в джунглата под претекста, че приятелят й е пострадал при инцидент и се нуждае от помощ. Жената заподозряла, че има нещо нередно и отказала да отиде в джунглата, но Хаити я завързал за дърво и изнасилил.

Рамин, страстен мореплавател, е бил бивш бизнес консултант. Той е поддържал свой блог за пътувания. В един от своите постове той пише, че се стреми „към свобода и приключения“.
В своя защита Хаити казва, че е убил Рамин, защото германецът го изнасилил. Хаити решил да изнасили приятелката на Рамин след убийството, за да му го върне.

silnabulgaria.com

Няма коментари :

Публикуване на коментар