Пропускане към основното съдържание

Спипаха Станишев в лъжа, познавал е уволнения зам.-министър

Лидерът на БСП Сергей Станишев е стар познайник със светкавично уволнения за връзки със силовата групировка СИК зам.-вътрешен министър Иван Иванов. На 23 април 2012 година той е присъствал в Шумен на сватбата на брата на Иванов – Недко. Вътрешният министър Цветлин Йовчев поиска оставката на Иван Иванов и че все още никой в БСП не е поел отговорност за назначението на Иванов.


Станишев се оправда пред медиите, че не е бил добре запознат с биографията на Иванов, който се оказа бивш служител на СИК в Шумен. Присъствието на лидера на БСП на сватбата на брата на Иванов показва ясно, че той има близки отношения с него. На въпросното тържество Сергей е седял на една маса с депутата от ДПС и шеф на Транспортната комисия в парламента Камен Костадинов. Вчера в предаването "Лице в лице" по БТВ Костадинов също обяви, че не е близък с Иван Иванов. ВИДЕО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!

Станишев на сватба
Станишев на сватба shmoko.bg
Това кадрово решение дори би рекорда на Делян Пеевски, който беше избран за шеф на ДАНС в петък и бе освободен във вторник. Иван Иванов бе назначен и след два часа уволнен от премиера, когато стана известно, че през 1995 година е бил управител на клона на СИК в Шумен. Той е син на местния бизнесмен Валентин Иванов-Шошо, който също е свързан със силовата групировка.



Репортажът на сайта shmoko.bg от сватбата разкрива познанството на Иван Иванов и Сергей Станишев."Лидерът на БСП се включи сред сватбарите, които казаха “Горчиво” младоженците Недко (братът на Иван Иванов) и Мила Иванови, а в ресторанта на хотел “Шумен” се появи с огромен букет".

На снимките се показва още как "червеният политик се прегръща с ключовата фигура от ДПС в региона Бейзат Яха и със
Сватба на брата на Иван Иванов
Сватба на брата на Иван Иванов shmoko.bg
заместник-председателя на парламентарната група на движението Камен Костадинов, а после седна на масата при кмета Красимир Костов".

Сватба
Сватба shmoko.bg
"Идването на експремиера можеше да мине за традиционно светско събитие от лично-приятелски характер, ако не бяха дребни нюанси. Брат на младоженеца е и. д. лидер на БСП в Шумен Иван Иванов (година по-късно избран за заместник-министър), който на предстоящата конференция на местните социалисти ще се бори за титулярското място като ръководител на партията в общината. От друга страна пък по-рано вече Иванов даде да се разбере, че шуменските червени ще застанат зад Станишев в евентуалния двубой с експрезидента Георги Първанов на конгреса на БСП".

В крайна сметка след сватбата Иван Иванов успя да спечели лидерското място в БСП - Шумен, а на последните избори стана депутат, макар и за кратко.

livenews.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.