loading...

петък, 26 април 2013 г.

Борисов: Ако тоя е знаел нещо нередно и им го е казал, маминката му да иба!

В скандалният запис между Бойко Борисов, Мирослав Найденов и прокурор Николай Кокинов, на финала Борисов остава само с Мирослав Найденов. Борисов говорипо телефонакато безпрецедентно разказва на някого какво ще кажат на следващия ден!!!
Ето финала на записа, в който личи, че НЯКОЙ ОТ ВИСШИТЕ ПРОКУРОРИ Е ИЗДАЛ КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА ОТ ПРОВЕРКАТА:

Б.Б.: (Говори по телефона с неизвестно лице.) Тея днеска ще обявяват това от подслушването и горе долу знам какво е излезло. Значи единият началник на екип е на 50-годишнина е имал и е отишъл и е изтрил всичко в деня, в който е обявена проверката, вечерта.

Имам… А-а?.. Да, да, да – става въпрос те ше им повдигат на тех, просто да знаеш като реакция. Не съвпадат, а те мое ли да са ни слушали нас?

Не щото, те са излизали, примерно не им съвпадат пътните листове със, пише че колата не е излизала, е харчи 30 литра бензин. Това може на шофьорите да са си изписвали гориво, само че няма да прозвучи много добре, според мене…

Трябва да имаш . . .

Това е, най-уличаващото е това, че единият е изтрил целата информация от файловете, което в деня на проверката, което не звучи добре като се обяви по този начин.

Доказано е, 13 прокурори са се подписали.

Информацията, която имало във файла, взел е паролата от английската компания и е изтрил записите. Всички записи. Немам представа за периода, просто знам, това са основните обвинения. А в единия пък има останали звукови записи, които не са ги слушали още, но немат документ, че са водени. И затова си мисля дали тези не са си бръмчали така да си изкарват напред-назад.

Требва все пак да имаш някаква готовност да видиме какво ще кажат, но е това са основните нарушения. Не излизат по пътни книжки маршрутите с разхода на гориво и единият шеф на екип, те са два ли са, три ли са, колко са тея бусове, е изтрил. И то нали това е интересно, че е имал 50-годишнина, когато чул за проверката, става отива вечерта при едните, на другата сутрин в 7.58, а от 8.30 му е работното време, отива взима кода и ги изтрива всички.

И ако тоя, където казваш дали заместник или нещо е знаел за нещо нередно и им е казал, не го знам кой е, маминката му да иба.

Въпросът е този сигнал, примерно, ей сега стои и ме слуша на моята къща къде отива.

Добре, просто да го имаш предвид, хайде (затваря телефона).

Afera.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар