loading...

вторник, 18 септември 2012 г.

Извънредно: Памела Андерсън бясна, избяга от Къщата!

Суперзвездата Памела Андерсън избяга от Къщата на „Биг Брадър", съобщи Livesport.bg. Секссимволът не спа вчера при останалите съквартиранти, а в хотел! Андерсън се опитала да се изкъпе в 1,30 часа и била неприятно изненадана! Вместо горещ душ, Памела била обляна от ледено студена вода. Причината – авария в Нови хан.Моментално блянът за милиони мъже вдигнала скандал на продуцентите и им наредила да я изведат от Къщата. Актрисата пренощувала в софийския хотел, в който е настанена. Сутринта Андерсън отново не заминала за Нови хан, а се отправила на шопинг-тур. Русокосата дива все пак ще посети останалите ВИП-ове (бел.ред. може дори в момента да е там), за да „изгрее" във вечерната емисия на шоуто.

Ако си мислите, че суперзвездата е склонила да спи в президентския си апартамент в Къщата тази вечер, жестоко се лъжете. Пам отново ще си е в хотела, а утре сутрин си тръгва от България, отпрашвайки за Лос Анджелис.

За 3 дни „Спасителката от плажа" ще прибави към банковата си сметка сумата от 600 000 долара. Не е тайна, че всеки от БГ-участниците в риалито е получил солидна сума, за да се подвизава в „Големия брат".

Родената в Канада американка е гвоздеят на новия сезон на „ВИП Брадър". Памела Андерсън влезе вчера малко преди 22,00 часа в Къщата и предизвика небивал интерес у нас, като предаването по Нова ТВ се е гледало от над 900 000 зрители.

Няма коментари :

Публикуване на коментар