НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Страници

В нова лъжа уличиха Мария Габриел (СНИМКА И ВИДЕО)

В нова лъжа уличиха Мария Габриел след днешната й пресконференция, в която призна, че не е доктор на политическите науки. ПИК показа видеовизитка на Габриел от 2009 г., в която като кандидат за евродепутат тя казва, че е доктор на политическите науки.

Оказва се обаче, че това не отговаря на истината. Днес Мария Габриел призна лъжата, като прехвърли отговорността на техническия екип, който тогава е изготвял видеата.

"Не съм доктор на политическите науки. Има един-единствен клип, като държа да кажа, че тогава съм се съобразила с техническия екип, с изискванията за обем. Извън този клип /от 2009 г. б.ред./ няма никъде място, в което да съм написала или посочила, че имам докторат. Тогава е предстояла защита на дисертационен труд.

В този момент, в 2009 г., моят личен и професионален път беше в Европейския парламент. Не съм защитила докторантура. Извън този клип няма никъде място, където да съм казала и посочила", каза Мария Габриел на въпрос на ПИК за образованието й, като поясни, че като кандидат за еврокомисар, два пъти е проверявана.

Архивирана официална страница на Европарламента обаче я уличава в лъжа за втори път. През 2011 г. Мария Неделчева е написала черно на бяло в биографията си, че има докторат по политически науки, пише Бърд.бг

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Трите лъжи на Мария Габриел, не е доктор на политическите науки

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар