НАЧАЛНА СТРАНИЦА

Страници

В ПАНИКАТА СИ: Азов изкарват жени на първа линия на фронта

Нацисткият батальон Азов не се свенят да изкарват жени на първа линия при воденето на военните действия. Целта е освен да се мобилизира допълнителен ресурс и жените да се ползват като жив щит спрямо руските сили, които вече контролират половин Украйна.


Остатъците от батальона вече почти изцяло са концентрирани в столицата Киев. Азовци търпят поражения по целия фронт  и нямат много полезни ходове, освен да поддържат бойния дух с фалшиви новини за осъществени контраатаки.

Руският президент Владимир Путин в телефонен разговор с израелския премиер Нафтали Бенет, обсъждайки ситуацията в Украйна е заявил:

"Особено внимание беше обърнато на хуманитарните аспекти, включително евакуацията на цивилни, държани от бойци на националистически формирования от територията на завод "Азовстал" в сътрудничество с представители на ООН и Международния комитет на Червения кръст", се казва в доклада.

Пресслужбата на Кремъл добави, че "руските военни остават готови да осигурят безопасното излизане на цивилни". "Що се отнася до бойците, които остават в "Азовстал", киевските власти трябва да им дадат заповед да сложат оръжие", подчертаха от пресслужбата. 

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар