loading...

четвъртък, 19 април 2018 г.

Награждаването на световния шампион Али Юзеир (ВИДЕО)

Световният шампион Али Юзеир бе избран за Спортист №1 на Варна за март в традиционната анкета на спортните журналисти в града.

Али бе награден на тържествена церемония в Юнашкия салон.

19-годишният състезате на спортен клуб по кикбокс и муай "Вокил" стана най-младия световен шампион по муай тай на България в Банкок.

„Доволен съм, че успехът на Али е признат от важните хора, които отразяват спортните успехи в града. Това ни дава стимул да продължаваме с пълна пара напред и съвсем скоро да се увенчаем с нови още по-големи успехи. Екипът, с който работя, е добър и изграден от професионалисти в областта в лицето на на моите помощници – дипломираният спортен педагог Димитър Георгиев и наскоро завърналият се от Великобритания мой състезател Петър Петров. Вярвам, че имено с тях клубът ще бъде един от водещите в България“, заяви председателят на "Вокил" и главен треньор на клуба Галин Димов. Той допълни: 

Пред Али предстоят още много участия, едно от които е съвсем скоро - на 28 април в Двореца на културата и спорта. Той ще бъде част от отбора на България в двустранната среща по кикбокс с Румъния в престижната верига „Golden Fighter Bulgaria“. Али ще се изправи срещу Адриан Максим.


Няма коментари :

Публикуване на коментар