Пропускане към основното съдържание

Хора близки до Кирил Домусчиев, са платили, за да се стигне до ексцесиите в Пловдив (ВИДЕО)

Един от тарторите на сектор "Г" Росен Петров-Животното гостува в предаването на LIVESPORT.BG "На ринга" с водещ Филип Петрунов.

"5-6 човека, от които няколка са руски граждани, необезпокоявани дойдоха до нашия сектор и започнаха провокации към нас и футболистите. Недопустимо е, че дойдоха без никой да ги притеснява. Вербална агресия, плюнки... Недопустими неща за държава от Европейския съюз. Да се даде отговор защо бяха допуснати там", заяви Петров.

След това Животното даде информация за хулигана на Спартак Москва Максим Тук и това как се е озовал на "Лаута".

"Никой не може да обясни. Говорихме с момчета от Локо Пд, но никой не знае как е дошъл, въпреки че знамето му беше на оградата. Той прекоси целия терен, което няма как да стане без помощта на някой местен", отчете Петров.

"Ясно е, че търсеха провокация. Имаме информация, която е непотвърдена, че хора, близки до Кирил Домусчиев, са платили, за да се стигне до тези ексцесии. Откакто Гриша Ганчев дойде на кормилото, сме тормозени тотално. Виждате каква агресия има срещу нас."

"Огромният проблем е, че в този мач нямаше засилена охрана, въпреки че е рисков. Два отбора с големи публики и може да се стигне до конфликти. Да се пита ръководството кой и защо настояваше да няма полиция на стадиона. Парите не са оправдание, защото са платили на частна фирма. Значи имат за частни гардове, а нямат за полицаи. Това са пазачи, които могат да пазят молове, а не такива събития. Какво могат да направят те?", запита Животното, който обобщи, че ако е имало полиция, е нямало да се случат ексцесиите.

"Ако не е организирано, как ще се случи - да нахлуят от другия край на стадиона и да стигнат до нас. Ако предположим, че не е режисирано, трябва да отчетем, че няма как 200-300 човека да нахлуят организирано и да са на отсрещния сектор. Няма как да се случи. Един-двама е едно, но 200 организирано, е съвсем друго. Дойдоха подготвени с дървета и всякакви други подръчни материали. Имахме предварителна информация, която подценихме. На едно от момичетата от кетърнига, което винаги е там, й е казано да не седи до сектора за гостите, този път да не е там, че "може и тя да изяде шамарите". Търсим чата, за да го покажем черно на бяло. Съжалявам, че подценихме ситуацията. В първия момент тръгнахме, за да съхраним нашите футболисти. В началото бой нямаше и никой от нашите фенове не е започвал боя. Седяхме там и водехме що-годе нормален разговор за тези условия".

Росен даде и интересно мнение защо Максим Тук е избрал точно мачът на "Лаута".

Вижте любопитното видео:

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.