Пропускане към основното съдържание

Националите се издъниха срещу Беларус

България загуби гостуването си на Беларус с резултат 1:2 и на практика минимизира шансовете си за класиране на Световното първенство в Русия. В последните си 5 гостувания България няма победа, като "трикольорите" са допуснали и 20 попадения.



България се свлече до 4-ата позиция с 9 точки. Първи е Франция с 14, следвана от Швеция с 11 и Холандия с 10.

В 16-ата минута отборът на Беларус можеше да поведе, но Николай Михайлов се намеси и спаси удара на Алисейко. В 21-ата минута Спас Делев изведе Манолев, който стреля опасно, но стражът на домакините изби в корнер. В 23-ата Спас Делев опита да прехвърли стража на Беларус, но беше отсъдена засада.

В 32-ата минута домакините от Беларус получиха правото да изпълнят дузпа. Чорбаджийски фаулира Лаптев в наказателното поле и съдията не се поколеба да посочи бялата точка. Михаил Сиваков не сгреши от бялата точка и изведе Беларус напред в резултата.

В 50-ата Спас Делев изпълно опасно един пряк свободен удар, след което се получи разбъркване пред вратата на домакините, но не се стигна до попадение. Тонев в 55-ата стреля от далечно разстояние, но стражът на Беларус се справи. В 68-ата Черник трябваше да се намесва след удар на Занев от далечно разстояние.

В 80-ата минута Павел Савитски отбеляза изключително красиво попадение, след като прехвърли Ники Михайлов.

В първата минута на добавеното време Георги Костадинов върна едно попадение за "трикольорите", но българският тим не успя да стигне до нищо повече.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.