loading...

вторник, 4 април 2017 г.

СКАНДАЛНО ВИДЕО: На тайна среща е договорено поскъпването на парното

Кой и как е създал условия за шоковото поскъпване на парното в страната. Велизар Енчев разкрива факти от тайна среща.

Над 200 човека протестираха под прозорците на регулатора, който готви шоково поскъпване на парното с цели 30 процента. Протестиращите искат КЕВР да не вдига цената, както и да отмени повишената вече с близо 30 на сто стойността на природния газ от 1 април.

В последните дни на 2016 г. делегация на българското правителство /с премиер в оставка Бойко Борисов/ се среща в Брюксел с представители на двете американски компании – собственици на ТЕЦ 1 ТЕЦ 3 в Гълъбово. Срещата е под егидата на Европейската комисия, която още преди година устно е обявила договора на Иван Костов от 2001 г. с двете щатски компании за „неправомерна държавна помощ“.

За тази среща не се знае нищо в България. Защото нашата делегация не е постигнала нищо. А е можела да направи много след като ЕК е декларирала / но не писмено/, че договорът подлежи на ревизия, защото е „неправомерна държавна помощ“ за двете чужди компании.

По същество това е държавна измяна – на тъмно се водят преговори, за да се изгубят. Тъй като нашите управници се страхуват, че ако послушат Брюксел и ревизират договорите с янките, ще им спретнат софийски Майдан.
ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Медиите скриха това от Вас, бой на протеста пред КЕВР (ВИДЕО+СНИМКИ)

Няма коментари :

Публикуване на коментар