Пропускане към основното съдържание

Защитник на дружбенци е под №9 в листата на БСП

Общинският съветник Борис Цветков е под №9 в бюлетината на БСП в 24 МИР в София за престоящите избори. Ето какво написа той във Фейсбук:

Уважаеми дами и господа, другарки и другари, на проведената Градска конференция на БСП в София бе подредена листата за кандидати за народни представители в 24 МИР в София. Погрешно в някои медии пише, че съм подреден под номер 8 като Ляво крило. Всъщност по-вероятното ми място в листата ще бъде 9 - централен нападател!


Борис Цветков се ангажира с проблемите на Дружба 2 и Дружба1, като в момента двата квартала нямат нормален пешеходен достъп помежду си. Цветков беше активен участник в провелите се до момента шест протеста, които поискаха отваряне на пътя, който свързваше двата квартала в продължение на повече от 30 години. 

В началото на декември миналата година кварталите "Дружба" 2 и "Дружба" 1, останаха без пешеходен достъп, заради слагането на ограда на имота, който се намира до "Аквахим". Алеята там свързваше двата квартала, като прави достъпът до спирки за градския транспорт, магазини и аптеки по-лесен.

След затварянето й жителите на двата квартала трябва да обикалят около 800 метра, за да свършат ежедневната си работа. Те трябва неправилно да минават през булеварда, за да стигнат от единия до другия квартал.

За момента са събрани над 1200 подписа в защита на интересите на дружбенци. 


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.