loading...

понеделник, 13 февруари 2017 г.

Защитник на дружбенци е под №9 в листата на БСП

Общинският съветник Борис Цветков е под №9 в бюлетината на БСП в 24 МИР в София за престоящите избори. Ето какво написа той във Фейсбук:

Уважаеми дами и господа, другарки и другари, на проведената Градска конференция на БСП в София бе подредена листата за кандидати за народни представители в 24 МИР в София. Погрешно в някои медии пише, че съм подреден под номер 8 като Ляво крило. Всъщност по-вероятното ми място в листата ще бъде 9 - централен нападател!


Борис Цветков се ангажира с проблемите на Дружба 2 и Дружба1, като в момента двата квартала нямат нормален пешеходен достъп помежду си. Цветков беше активен участник в провелите се до момента шест протеста, които поискаха отваряне на пътя, който свързваше двата квартала в продължение на повече от 30 години. 

В началото на декември миналата година кварталите "Дружба" 2 и "Дружба" 1, останаха без пешеходен достъп, заради слагането на ограда на имота, който се намира до "Аквахим". Алеята там свързваше двата квартала, като прави достъпът до спирки за градския транспорт, магазини и аптеки по-лесен.

След затварянето й жителите на двата квартала трябва да обикалят около 800 метра, за да свършат ежедневната си работа. Те трябва неправилно да минават през булеварда, за да стигнат от единия до другия квартал.

За момента са събрани над 1200 подписа в защита на интересите на дружбенци. 


Няма коментари :

Публикуване на коментар