Пропускане към основното съдържание

НАГЛОСТ: Депутат обеща парад на украинската армия на Червения площад

Украинският депутат Андрей Тетерук обеща, че украинската армия ще проведе парад на Червения площад в Москва. Това депутатът от Виница, който е служил и 5 години като професионален войник в руската армия, заяви в ефира на телевизия „112”.

По думите на Тетерук, провеждането на парад на украинската армия на главния площад на руската столица е „уместно”. По какъв точно начин украинската армия ще стигне до възможността да проведе парад на Червения площад, Тетерук не уточни, но подчерта, че искрено е убеден в това.

„Нашите украинци са силни войни. Смятам, че ще проведем парад на Червения площад. Това ще е уместно. Всичките войни на страната агресор трябва да приключат в столицата на страната агресор”, каза Тетерук.

В отговор на това водещата на предаването напомни на украинския депутат за „парада в Севастопол”, който обеща да проведе бившият министър на отбраната на Украйна Валерий Гелетей още през 2014 година. Напомнянето не смути депутата и той продължи своя разказа за предстоящия парад в столицата на Русия.

Дупутат Тетерук е роден през 1973 г. в гр. Виница. Служил е 5 години като професионален войник в руската армия в Далечния изток. След Майдана кариерата му е в милицията и вече е полковник и командир на батальона за патрулна служба "Миротворец" в Киевска област. 




Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.