Пропускане към основното съдържание

60 лева на ден за протестиращ, НПО събира желаещи до 40 години

В България в навечерието на иногурацията на новия президент на страната Румен Радев, която ще се състои на 22 януари, ще се проведат "протестни демонстрации с цел дестабилизиране на обстановката в полза на определени партии", заяви за РИА Новости Игор Пшеничников, съветник на директора на руския институт за стратегически изследвания (РИСИ).

По неофициални данни, едно от действащите в страната НПО наскоро е получила инструкции да организира масови безредици. Препоръчва се за участие в тези "активни мероприятия" да бъдат привлечени лица на възраст до 40 години. Предвидено е на участниците в акцията да се дава хонорар в размер на 30 евро на ден.
Пшеничников припомня и думите на изпълнителния директор на „Америка на България” Нанси Шилър, която тази седмица заяви, че „вече няма да сме тихи, ще говорим гордо и високо”.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК

Коментари

  1. Това се очаква.Кокъла не се дава лесно.Но се питам:Тези ,които ще протестират защо бяха тихи и не говориха гордо и високо,когато се извършваха безобразия до този момент?

    ОтговорИзтриване
  2. Анализ на “Булг-страфор”

    Приятели,

    Доскоро българофобите вменяваха два “недостатъка” на българофила, Президента ни Генерал Р.Радев…:
    - Не разбирал нищо от политика…
    - Не ще може да се справи с президентските правомощия…

    Но…, какво се случи при полагането на клетва в Парламента;
    1. Президента Р.Радев изнесе не просто някаква реч, а истинска Политическа Програмна реч, която от сега може да се нарече ВЕЛИКА и е сигурно, че в следващите години ще чуем нейни версии изнесени от множество европейски и световни политици, която ще се изучава от политолозите като Класическа, с което РАЗМАЗА политическите ни самозванци на “прехода”…

    2. Показа на самозабравилите се депутати, като на новобранци, как се контролира и въвежда Ред сред политическа аудитория, по старото армейско правило…:
    - “Казвам, показвам, наказвам…!”

    Как ли…?
    По време на Мъдрата му реч, политическите ни самозванци първоначално притихнаха, защото чуваха за първи път в живота си истинска политическа реч…, а не хулиганско бръщолевене… Почувстваха се като политически нищожества и част от най-некадърните депутати започнаха да апострофират речта на Президента…
    - Той наведе глава и замълча… (Казвам)…!
    При повторното шумене в залата, (сякаш се намирахме в детска градина, защото болшинството от депутатите се почувстваха като политически пигмеи), Президента Радев…:
    - Замълча и Погледна поучително хулиганстващите псевдо депутати… (Показвам)…!!
    Накрая комплексирани от прекрастана реч на Президента Радев, най-посредствените депутати демонстрираха липса на елементарно домашно възпитание, заговориха с висок глас и… чуха без да вярват на ушите си, блокиращата деградиралите им грандаджийски мозъци фраза…:
    - “Остава Ви една седмица”… (Наказвам)…!!!

    Ето така Президента, Генерал Румен Радев, показа на политическите ни пигмеи и нищожества, че има блестящ ум на Голям Политик и им показа, колко лесто и за части от секундата, като истински боен пилот, може да постави на мястото му всеки самозабравил се соросоиден хулиганстващ грантояд, политически опонент или просто провинциален гангстер…

    ВЕЧЕ СЪМ СПОКОЕН, НАЙ-ПОСЛЕ СЛУЧИХМЕ НА ПРЕЗИДЕНТ…!
    .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    2. Ти петель води у пинфосов и мотай в Турция мой прадед Скобелев освобождал Болгарию не для того что б такие пидоры как ты х... Фото сосали у США!

      Изтриване
  3. Глупаците нямат спирка!
    Просто им напомни ,че каквото и да правят - имат още 1 седмица!
    Той още не е встъпил в длъжност - вие импийчмънт ще му правите!!!!
    Ами ,хайде ,подготвяйте майдана ,нали това ви е целта!
    Сорос е приготвил парите!
    Глупаци!

    ОтговорИзтриване
  4. Стига бе... Тъпи ли сте или само вдлъбнати, та се връзвате на кремълски измишльотини

    ОтговорИзтриване
  5. Для "РОССИЯ от БЪЛГАРИЯ" - Благодарим твою деду, но если думаете, что вьй освобождали Болгарию не чтобьй она бьйла свободна, а для своих целей - ваше место не сдесь. Уважения Суворому и твою деду, но твое место тоже не сдесь. Петухи в Кремле кукарекают, и у вашемо царьку сосают.

    ОтговорИзтриване
  6. ХА-ХА-ХА...

    СОРОСОИДИТЕ ПАК СЕ ИЗЛОЖИХА...
    На живо по нова-тв, коментатора ги "разконспирира"...:
    - "По данни на организаторите на превоза с автобуси, участниците са 250 000..."

    - ТОВА СЪС СОРОСОИДИТЕ-ОРГАНИЗАТОРИ НА АВТОБУСНИТЕ ПРЕВОЗИ..., ПОЗНАТО ЛИ ВИ Е...???
    .

    ОтговорИзтриване
  7. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  8. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  9. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  10. Без значение кой е президентът, да е ясно, че който заплашва законния ни държавен глава и конституционния ред извършва антибългарска подривна дейност срещу държавата ни и ще получи предвиденото за национална измяна. Само да пробват соросоидчетата и да ни дадат повод - ще очистим очончателно България от тази сган!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

ИЗВЪНРЕДНО: Дадоха Денков на главния прокурор за държавна измяна

Новосформираният кръг „Първо България“ дава на прокуратурата премиера Николай Денков по подозрение в държавна измяна.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.