Пропускане към основното съдържание

Зам.-председател на "Движение 21" хвърли оставка

Симеон Славчев подаде оставка като зам.-председател, член на Националния изпълнителен съвет и член на Националния съвет на на партия „Движение 21“.
Ето, какво написа той във Фейсбук:


Скъпи приятели,
бих искал да ви информирам, че в събота (21.01.2017 г.) подадох оставка като зам.-председател, член на Националния изпълнителен съвет и член на Националния съвет на ПП „Движение 21“.

Мотивите ми да се оттегля от ръководството са продиктувани на първо място от принципните ни различния с председателя на партията за това как, с какви политики, стъпки и действия да се развива „Движение 21“, както и от факта, че важните политически решения се вземат еднолично от председателя на партията и се спускат на членовете на Националния изпълнителен съвет и Националния съвет, като легитимните органи на партията служат само за легализация на взетите предварително някъде решения.

Друг основен мотив да се оттегля е, че енергията и въодушевлението, с които създадохме "Движение 21", бяха пометени от стила и начина на работа, които са достатъчно добре познати в партиите на статуквото. Загуби се екипността, което беше предпоставка за постигане на целите ни.

Многократно правих опити и се борех да се променят нещата в партията, но за съжаление през последните седмици принципните различия сериозно се задълбочиха, а е извън разбиранията ми да бъда част от организация, в която мнението на отделната личност няма стойност, ако то не съвпада с мнението на председателя.

Приятели, бих искал да благодаря на всеки един от вас за доверието и подкрепата, защото голяма част от вас се включиха, гласуваха и подкрепяха до сега "Движение 21" и заради мен.
Всички вие ме познавате и знаете, че аз няма да се откажа от идеите и каузите, които заедно отстояваме. Напротив! В качеството ми на общински съветник в Столичния общински съвет ще продължа ежедневно да доказвам, че политиката е средство и механизъм за решаването на реалните проблеми на българските граждани.

Убеден съм, че с общи усилия и действия ще върнем справедливостта в България!

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.