Пропускане към основното съдържание

ГЕРБ вдига тройно таксата за детска градина, става 180 лв. на дете

След 60% увеличение на цената на билетчето за градски транспорт от ГЕРБ са замислили да вдигнат тройно таксата на хлапе, за посещение на детска градина.
От сегашните 60 лв. се предвижда сумата да скочи на 180 лв.

За намерението на партията на Бойко Борисов призна общинският съветник Валя Чилова.

Коментари

  1. Ей, браво, бе, гениална идея, аз нямаше да се сетя да посегна на дечицата. Икономистите в ГЕРБ са си заслужили заплатите и са осмислили петте години следване в университета. Тва да вдигнеш таксите за детска градина не е лесно за измисляне. Тва е невероятен икономически ход за стабилизиране на икономиката и борба с демографския срив. Нали помните: преди няколко месеца баце каза, че ще се вземат спешни и ефективни мерки за борба с демографския срив. Ми, ето- борят го като вдигат таксите на дечурлигата.
    Имайте предвид, че за тия гениални хрумвания един рояк съветници, икономисти, финансисти, експерти и прочие вземат големи заплати, бонуси, ходят по семинари в пет звездни хотели. И ето на- резултатите от семинарите са видими. Скоро и деца няма да видим.
    Какво ли следва от тук нататък? Дайте да залагаме какво ще вдигнат, освен краката на секретарките си. Давайте идеи, бе, хора!

    ОтговорИзтриване
  2. Малко са поне да бяха 200 лева :(

    ОтговорИзтриване
  3. И за второ сигурно примилегията ще отпадне,може да се каже,че си богат като имаш две и да плащаш като за три,а там какво се случва никой не го интересува.Важното е да плащаш без да се оплакваш,да искаш,да очакваш и т.н.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нямам думи..., а детските защо не увеличават???Изобщо не ги е грижа за народа

      Изтриване
  4. Копелета нещастни!От умен по-умен събрани........

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. НАЛИ ЗНАЕТЕ КОИ САМО ВЗЕМАТ И ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ДЕТСКИ, ТЕЗИ КОИТО НИЩО ИЛИ МАЛКО ВКАРВАТ В ХАЗНАТА

      Изтриване
  5. Това са по пълни боклуци не ги е срам после пак няма деца България Еми как да има с такива които не ти дават условия да отгледаш децата си със тия 37лв детски и 180такса за детска градина това е уникална държава такава няма 2ра простаци

    ОтговорИзтриване
  6. Това са по пълни боклуци не ги е срам после пак няма деца България Еми как да има с такива които не ти дават условия да отгледаш децата си със тия 37лв детски и 180такса за детска градина това е уникална държава такава няма 2ра простаци

    ОтговорИзтриване
  7. Сигурно ще въведат карти, като по този начин ще стимулират закупуването на годишен абонамент. БОКЛУЦИ!

    ОтговорИзтриване
  8. Strahoten plan . BRAVO, dano nqkoi vidi neshto v tazi ironiq." Gorkite dechica"-mama na rabota,tati na rabota po cql den -evala.ne se nalapahte

    ОтговорИзтриване
  9. Не виждам защо се жалвате, а и аз в това число. Видно е, че плана действа, а именно да се умори тоз издръжлив народ. Само се чудя, защо в работен ден за тях, не че са се преработили де, но как пък не се случва нищо в този парламвнт. Преди години имаше смели хора. Нищо не остава ненаказано. А 180 са малко, вдигнага деЦките с два лева все пак, но с тези два лева от вдигането им ще им купувам чо четири рола тоалетна хартия да си бърщат ненаялите си задници.

    ОтговорИзтриване
  10. Не виждам защо се жалвате, а и аз в това число. Видно е, че плана действа, а именно да се умори тоз издръжлив народ. Само се чудя, защо в работен ден за тях, не че са се преработили де, но как пък не се случва нищо в този парламвнт. Преди години имаше смели хора. Нищо не остава ненаказано. А 180 са малко, вдигнага деЦките с два лева все пак, но с тези два лева от вдигането им ще им купувам чо четири рола тоалетна хартия да си бърщат ненаялите си задници.

    ОтговорИзтриване
  11. Партията герб е притеснена, за демографския срив при малцинствата и за това българите Ще плащаме вместо тях защото сме малоумни дебили и олигофрени с високо самочуствие за себеси, а като теглиш чертата и погледнеш фактите сме абсурдната нула, което ще рече -абсолутната нула на н-та степен единствената рола ние само да плащаме и да плащаме

    ОтговорИзтриване
  12. ама те отдавна са посегнали на децата, десетки хиляди /незнам може и да са станали стотици/ семейства са накарани да връщат майчинство и болнични, ние бяхме едно от тези семейства, но слава Богу, спечелихме делото, осъдихме НОИ да ни върне сумите....!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз също връщах майчинство.Още бях в родилното с второто ми дете,когато получих честитка,че трябва да връщам 2000лв.Запорираха ми майчинството за второто дете.Водих дела,но нищо не стана.Брава на теб!

      Изтриване
  13. Това са таксите за българските деца 180лв. За циганетата таксата си остава същата 0 лева :-)

    ОтговорИзтриване
  14. Аз през 2010г върнах 1000лв майчински, защото така реши Дянков и това за таксата в градината хич не ме и учудва.Нищо, че детето се спука да боледува и беше от болница в болница. Нещастници- затова ще се множат циганите, а аз второ никога няма да родя, а това дето го имам да напуска страната.За 9г държавата ми е дала 200лв за детето като се роди.У-у-у-у- бе политици скапани!!!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Аз през 2010г също върнах 1000лв майчинство, защото така реши Дянков.Нищо, че детето беше от болница в болница.За 9 години държавата ми е дала 200 лв за раждане.Аз друго няма да родя,защото не заслужава, а това да напуска като порасне.

    ОтговорИзтриване
  16. Tova e partenka, prouchvat pochvata, niama da stane..

    ОтговорИзтриване
  17. hora prestanete da vqrvate na jaltata presa .. za da se vdigne ili namali dadeno neshto se glasyva ne samo ot gerb a ot vsi4ki partii v parlamenta gerb sa samo liceto koeto ybira lavrite ili yprekite ...

    ОтговорИзтриване
  18. Ако това ще увеличи качеството-ок. Безработните майки да не ги пращат на градина и ще се решат проблемите с остаряла материална база и недостиг на места. С 3лв на ден не може да се покрие само храната.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако сме родители, които могат да си го позволят и искаме по-добри условия, защо не. Иначе ще се влошават нещата и лошите условия се отразяват на децата.

      Изтриване
  19. ами много хубаво не ги е срам и на едни невръстни деца зеха да посягат вече тва е най скапаната държава

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

ИЗВЪНРЕДНО: Дадоха Денков на главния прокурор за държавна измяна

Новосформираният кръг „Първо България“ дава на прокуратурата премиера Николай Денков по подозрение в държавна измяна.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.