loading...

четвъртък, 11 февруари 2016 г.

Личното и емоционално писмо на Георги Софкин до посланиците на Франция и Белгия

Официално копие: Госпожа Мая Манолова- Омбудсман РБ, Господин Лозан Панов- ВКС, Димитър Радев-БНБ, БХК-Красимир Кънев, Лили Маринкова, медии и други До:Техни Превъзходителства Посланиците на Франция и Белгия!!!! Копие: Посолство на Великобритания- Госпожа Хопкинс, Посолство Русия, други посолства, депутати, съдебни институции, адв. Екимджиев, ВАС, медии, известни наши приятели и редица други.
От Георги Тодоров Софкин, двукратен световен и олимпииски шампион-бадминтон, президент на "Българска Организация "Малки Европеици"", инвалид с Телк 73% (инавлидност по рождение- пожизнена)- висок 136 см. Уважаеми ПОСЛАНИЦИ, пиша Ви по повод Острата ми /ни ЖАЛБА-Протест до шефа на БНБ, по повод тежката дискриминация, която понасяме от високите и недостъпни банкомати у нас, както и краино агресивната и опасна политика на Париба-Бг чрез техните Колекторски (Мутренски) фирми, които безогледно заплашват, с грозно агресивно и нахално поведение: вкл. не малко инвалиди, вкл мен: в дома ми, две огромни горили- с директни физически заплахи и многократни телефонни...

Положих големи усилия да влезна в контакт с лицето Ханс Брюке, белгиец, изп директор на Парибас. Самата банка не дава информация за контакт, и ми се наложи чрез секретарката на шефа на БНБ да получа телефона на асистентката на г-н Брюке- това е показателно за нежеланието на Банка Париба  да комуникира с клиенти (длъжници), за арогантно и надменно отношение към Българите, респ. инвалидите- в моя случаи (което е Наи-груба дискриминация и краина нетолерантност, сякаш ние българите сме единственно и САМО обект на груби заплахи, вкл краини такива - член 144 от НК на РБ. Разговаряики настоятелно с  асистентката на Г-н Брюке, аз срещнах едно лицемерно "внимание", и нищо повече.

Въпреки думите и, че Брюке ще ми звънне, такова нещо не е имало-доказателство за арогантна дискриминация, нагло неглижиране. Аз самия съм сезирал Главна Прокуратура за краини заплахи срещу мен-по линия на Париба... Понеже и моето писмо- Протест до Шефа на БНБ, в което е визиран и рекета на Париба, е разпратено на достатъчно много и авторитетни Институции и хора в Родината ми, и извън нея, бих Ви помолил- Сложете каишки на тез бесни кучета!

Вижте си "Гнилите ябълки", опраскаите ги и ги махаите, ако обичате. Заплаха по член 144 от НК струва много повече от един дълг (нагло олихвен в пъти), сякаш Българина ви е предмет за дресиране и унижения. Лично смятам, че Париба и лицето Брюке са вредни и опасни за Родината ми. За радост или жалост това се споделя и от много пострадали (вкл инвалиди) от крими- колекторските фирми на Париба. Бил съм в Фрация, многократно, и в Белгия, и съм се чувствувал Европеец и Човек! Още веднъж приемете моето / нашето Огромно възмущение от тероризма и краината арогантност описана по горе. Знаем, че и други банки в София имат подобни  колекторски фирми. Но според нас Париба е категоричен "лидер" ....Интересното е: кои ли им е Чадър? В очакване на бърз и достоен отговор, и съотвтни публични извинения и компенсации.

С уважение: 9-и февр., 2016 Георги Софкин 

Бел.ред: Писмото на г-н Софкин е публикувано без редакторска намеса.

Няма коментари :

Публикуване на коментар