loading...

петък, 13 ноември 2015 г.

Мария Грънчарова представи кавър и нов клип на песента ТИ-РИ-РИ-РАМ

Мария Грънчарова представи нов бийт и ново видео към незабравимия хит на Мариус Куркински ТИ-РИ-РИ-РАМ. Официалната премиера на парчето се състоя в столично заведение, а гостите бяха в дрес код „черно и бяло“. На входа на заведението бе подредена фотоизложба от процеса на заснемане на видеото.

Песента звучи по-бавно и чувствено с различно чилаут звучене, но лесно разпознаваемо. Кавърът е дело на Георги Георгиев-Майката по музиката на „Тибетски сърца“, с текста на Мариус Куркински.

„Изключително приятно ми беше да я направя, защото мисля, че в това е смисълът на всеки кавър – не само да обнови звученето на едно класическо парче, но и да му вдъхне нов живот“, споделя Мария.

Видеоклипът към ТИ-РИ-РИ-РАМ е в черно-бяла стилистика и е дело на топ-режисьора Васил Стефанов и неговия екип. Участие в лентата взимат най-близките и проверени във времето приятели на Мария Грънчарова: Мага, Орлин Павлов, Ирра, Гала, Джуджи, Йоана Драгнева, Ина Николова, Христина Ванчева, DJ Борче, Светльо Димов, Любомир Ковачев, Ангелина Серафимова, арх. Красимира Серафимова, Гергана Додева, Анелия Павлова, Зоран, и не на последно място родителите на Мария Борислав и Светла Грънчарови. Участниците държат в ръце мелничка за кафе – препратка към оригиналния клип на Мариус.

„Не съм изпитвала толкова силна емоция, както при заснемането на този клип, защото с тези хора прекарваме много време заедно. И всички бяхме много щастливи и истински се забавлявахме“, разказва поп певицата.

На представянето на песента присъстваха участниците в клипа, много колеги и приятели на Мария, между които бяха Маргарита Хранова и Митко Кърнев от D2. Гостите се насладиха на черно-бели коктейли, приготвени от бейлис шоколад  и черно-бели сладкиши.

Няма коментари :

Публикуване на коментар