loading...

петък, 18 септември 2015 г.

ИЗВЪНРЕДНО: Бежанци предизвикват безредици в центъра на София (ВИДЕО)

Това, което става тук, не е България, това е арабска зона, която е част от София. Тук законите ни не важат, правят каквото си поискат, плащат си да са тук и сега това е квартал, който им принадлежи.

Това обясни жена на средна възраст, на която и се наложи да се скрие в малко пространство, защото на 30 метра от нея стояха тормозителите и, видяхме ние, писа 7plus7.net. Тази група от арабски младежи и цигани рекетират минувачите на кръстовището до хостела. Искат пари, препречват ти пътя, ние не сме държава от ЕС, а страна от Близкия Изток.


Така коментира столичанката ситуацията в арабската зона на София. До нея дойде и момиче, което нервно обясни, че често и искат пари, а ако не им даде, може и да я набият. Събеседничката ни има сериозно свръхнервно поведение, което си личи и от изказването и. Каквато и да е като социален статус, тя е български гражданин, това че е отнесла удар от малък нож я прави обект на нападение от лице, което е със статут на бежанец, органите на реда да установят кой е той и трябва ли да е в ареста.


1 коментар :

  1. АМИ АКО СИ ЗЬТВОРИМ ОЧИТЕ СЕГА, ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО СТРАШНО И ВСЕ ПО СТРАШНО

    ОтговорИзтриване