Пропускане към основното съдържание

Първо в Bgpravda: Русия подготвя десант в Сирия


Руският сценарий в Сирия започва да се прояснава. Наскоро Сергей Лавров потвърди, че Русия изпраща в Сирия на самолети, а не само на кораби, бойна техника. От това може да се предположи, че Русия се готви за бързо и масово прехвърляне на войска в Сирия.
По данни на американското разузнаване, в района на Латакия за рекорден срок са оборудвани комплекси, които силно приличат на системи за управление на полети. 


В различни медии се появиха съобщения, че на пристанището в Латакия са се появили два десантни руски кораба, а на 09.09.2015 г. се приземиха два военно-транспортни самолета Ан-124. Украинските медии, а в последствие и други медии разпространиха информация, за прехвърляне на руски морски пехотинци от Крим в неизвестна посока. Неотдавна Дмитрий Песков предупреди за възможни военни учения пред бреговете на Сирия. 

По всичко личи че Русия, поради някакви съображения, не иска да използва за прехвърляне на войска в Сирия, официалната си военна база в Тартус. Военно-въздушната база в Латакия до този момент не е застрашена от Ислямска Държава или така наричаната от Запада - светска опозиция в Сирия. Латакия се намира единствено в обсега на турските радари, но Турция едва ли ще се противопостави на руската армия. Според американски и израелски източници, на територията на Сирия са се появили подразделения на руската морска пехота.

В последно време желание за участие в преборването на Ислямска държава проявиха и Франция и Великобритания и Италия, и Русия просто не трябва да закъснява за тази война. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.