loading...

събота, 8 август 2015 г.

Десетки футболисти се събират в памет на Георги Илиев

Демонстрационен мач, в памет на Георги Илиев организират неговата сестра Марияна Илиева, приятелят му Николай Цветин и футболистът Георги Петров (Макето). Срещата ще събере над 40 футболни имена- играчи, треньори, лекари, рехабилитатори, които са работили за „Велбъжд" и „Локомотив"- Пловдив, със собственик Георги Илиев. Тази година се навършват 10 години от смъртта на по- малкият от братя Илиеви.

Футболната среща ще се проведе на 22 август, от 18 часа на стадион „Осогово". Участие са потвърдили Алекси Желязков, Любомир Шейтанов, Красимир Бислимов, Светослав Бърканичков, Даниел Островски, Иван Стойчев, Тодор Праматаров и много друг. Желание да пристигнат в Кюстендил имат и футболистите на „Локомотив"- Пловдив- Мартин Камбуров, Кирил Котев, Александър Тунчев, Ванчо Траянов.


На стадион Осогово ще бъдат и кюстендилските футболисти, играли за „Велбъжд" и „Локомотив"- Красимир Петков, Красимир Димитров, Даниел Йорданов, Ивайло Странджов, кюстендилският зет Пламен Петров др. Поканен е и Илиян Стоянов, но той в момента работи в далечна Япония.
Очаква се в Кюстендил да пристигнат и 3- 4 автобуса с фенове на пловдивския „Локомотив".

Няма коментари :

Публикуване на коментар