loading...

вторник, 31 март 2015 г.

Българин не се раждаш! Българин ставаш!

Келти, белги, болги, британи, веси - готи = по късно на ВЕСТОГОТИ = на ГЕРМАНЦИ днес и още куп други наименования на БЪЛГАРИТЕ=ТРАКИТЕ. Това са Български племена, наричани днес Тракийски, които не случайно са им измислени 777 имена на тракийски племена, за да объркват хората и да служат за РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.

 Горе изброените племена са тази част от Древните Българи=Траки, които тръгват на Запад от Балканския ( БалГарския ) полуостров след потопа. В Ирландия има хроники написани 5 в. Пр.Хр. за народа БОЛГИ, чийто наследници са Келтите. Гърци никога не са съществували в древността, това наименование "Гърци" се появява, след освобождението от Турско, няма нито един император на Византия от гръцки произход или ако има са не повече от двама и те не са гърци, тези на които днес викаме гърци, са били много малко еврейско малцинство във Византийската империя и след освобождението от Турско приемат названието гърци, което пък название идва от БълГар(ц)и  Българите не сме с нещо повече от останалите хора по земята, това което аз твърдя е че всички народи имат общ корен, НаРод от който произлизат всички останали, запазил знания които са били загубени за човечеството след голям катаклизъм. Най-новите археологически находки в България дават отговор кой е този народ. 

В древният шумерски език и писменост има над 150 думи запазили се и до ден днешен в съвременния Български език, В България откриха откъси от Книгата на Мъртвите от Египетската митология, които са по стари с 2 000 години от самата Египетска империя, езика на който са писани е Бохарски език и е диалекта който е използвало така нареченото " тракийско" племе Беси. А ако се проследят топонимите из целия свят, има толкова много Български наименования които и до днес не са сменени на реки, планини, морета и местности. Древното име на Гърция - Елада и Елени има обяснение и значение само на Български език и идва от думата посЕлени, насЕлени, население или Село - Солун, и много от древните имена на "гръцките" градове имат обяснение и значение само на Български език. Името Украйна идва от Българската дума Покрайнина, У-края(йна). 

Името на Сирия идва от Българския бог Сурва. Името на Шумерския главен бог е ВААL, а столицата е Вавилон - Баалбилон, което на шумерски буквално означава божествен град, представката Балг или бал както те са можели да го изговоря означава бог, божествен. В китайските летописи ние Българите сме останали като Хонури, защото така са можели да изговорят това което чуват китайците от Богури-Хонури, които Хонури европейците наричат Хуни. доказателствата са много и няма как да ги представя в един коментар за да изглеждат убедителни, за да се убеди човек трябва да търси истината. Това което исках да кажа е че аз не мисля, че ние Българите сме с нещо повече от другите, защото това прилича на нацизма на Хитлер, много съм далече от подобни опасни възгледи и съм твърдо против това, но истината си е истина и това което са направили дедите за човешката цивилизация не трябва да бъде изопачавано, крадено и скривано, то си е наше, но на някой му пречи истината и прави всичко възможно тя да остане скрита. Защо ли, с какво сме толкова опасни за тези "хора"??????


Свѣтозаръ Конѣчарски

Японци и индианци: Японците, Корейците и почти всички народи освен Китайците са смесица от Българите=Хуните или както китайците ни наричат в летописите си Хонури ( Богури ) и Китайците. Всички които включват днешната монголоидна раса, която не включва китайците, са смесица между Българи и Китайци и така се е получила Монголоидната раса в Азия, за това особено с Японците имаме толкова близка връзка и като етно мотиви и като манталитет, колкото и странно да прозвучи, но Японците са запазили по-чиста форма на манталитета на Древните Българи. А за индианците също има доста доказателства за влиянието на Древните Българи над техните култури, особено при Маите. Там и носиите са много сходни с Българските, дори един индиански шаман през 2009 година дойде в България и е бил заведен в етно музей, човека като видял чергите и носиите ни в музея, започнал да чете по шевиците имената на целия Род на който е принадлежала носията, което говори че ние Българите сме забравили кодирана писменост която преди хилядолетия сме предали на индианците от Америка и те са запазили. Също една от най-известните пирамиди на Маите се казва Чичен-Ица, а на Български ще звучи Чиченица, 70 % от наименованията на селища в България завършват на "ица". Това ицане го има само в Българския език и най-близките му диалектни форми като Сръбски, Македонски за Руски мисля че не се е запазило ицането. А относно Космологията и календара на Маите и Българите, виж за СВЕТИЯ ГРААЛ

Свѣтозаръ Конѣчарски

 СВЕТИЯ ГРААЛ

Ето и прословутата чаша на Граала"IYI"

.На латински Сангреал - Чиста кръв, Царска кръв в буквален превод. Ето и знака, чашата - СВЕТИЯ ГРААЛ = IYI = НаРода на ДУЛО БОГ-АРИЯ. ДНК-то ни е много важно и точно ДНК-то ни е СВЕТИЯ ГРААЛ , а това IYI е знака на СВЕТИЯ ГРААЛ прословутата чаша Y, но всъщност това е Чистата кръв на първия НаРод този на ДУЛО, на латински САНГРЕАЛ буквално преведено означава Чиста кръв, Царска кръв. Защо това е важно? Важно е и то точно сега защото Древните Българи са знаели какво правят, мисията им през хилядолетията е била да разпръскват ДНК_то си-СВЕТИЯ ГРААЛ който точно сега ( времето в което живеем ) ще разкрие своите тайни. Маите 26 000 години те са наричали Галактическо денонощие 13 000 години Ден и 13 000 години Нощ. 2012 година свърши ноща и изгря новото Слънце на новия Ден. Слънцето ни смени полюсите си, Земята също = Факт, До сега в цялата ни човешка история слънцето ни е зареждало с отрицателни енергии, поради тази причина, ние хората познаваме само войните в историята си, за това и използваме само 5 % от възможностите на мозъка си, не случайно Слънцето е главно божество в абсолютно всички митологии, защото всичко зависи от него.

 Сега от 2012 годи Слънцето смени енергиите си, сега свърши ноща или тъмната епоха в която живя човечеството последните 13 000 години и това започна да ни променя в положителна посока. А за да се случи това е много важно ДНК-то на Българите, което сега е пръснато между всички народи. ДНК-то ни позволява на Светлината да премине през нас и да започне процес на Духовно Пробуждане когато Слънцето смени енергиите си през 2012 г.Този цикъл от 26 000 години или точно 25 920 години според Древните Българи те наричали СУМЕР или СУРА. Това е и древния Български Бог Сурва и Сурвакарстването което само ние Българите пазим като обичай. Това е раждането на новото Галактическо Слънце, Сумер Българите са наричали центъра на галактиката ни Млечния Път. По този начин Българите са кръстили и една от първите познати ни исторически цивилизаци която са създали след потопа, Шумерската и древен БаълБилон - Вавилон или Божии град, с главно божество ВААL - БАЪЛ, което означава просто Бог, на древен Шумерски БАЪЛ+ГУРИ означава Божи хора - Божи НаРод. На същия този Български Бог Сурва е кръстена и днешната държава Сирия - Сурия - Сумерия. 

Както казах до сега мисията на Българите беше да разпръснат ДНК-то си за да са готови хората за това което сега се случва, а сега е най-важната част от мисията ни, Духовното израстване, което ще започне от нас Българите, защото е много важна и ролята на Езика ни и местоположението на което се намира днешна България, а именно от Българския (Балканския) полуостров са тръгнали дедите ни преди хиляди години и именно тук са добре познатите ни библейски земи, за това и няма нито едно археологическо доказателство доказващо историите от стария завет, просто не се търси на правилното място.

Свѣтозаръ Конѣчарски

ЗА ДУШАТА НА БЪЛГАРИНА


Българи се раждат стари души с много натрупан опит във вечността, Българи се раждат и същности от по високи нива, на така да го нарека божествената йерархия, които се раждат сред хората, познати ни като Ангели и Архангели, но също така между Българите се раждат и млади души сега поемащи по пътя на вечността да трупат опит, защото като Българи на земята имат шанс да израснат по-бързо , Освен това ние като дойдем тук на земята забравяме защо сме дошли под влиянието на материалния свят в който сме принудени да живеем, най-често душите с древен опит посягат към наркотици , алкохол и други зависимости, страдат от депресия и така на татък, защото са разочаровани от света и за жалост дори не осъзнават защо им се случва това.

 Нали сте чували историята за Божия син който изкупува греховете. Исус не е имал предвид себе си, това не може да се случи в един човешки живот от един човек, това е възможно да се случи в течение на хилядолетията от един народ, Исус е един от най-великите пророци живял на планетата ни, но църквата умишлено го обожествява за да скрие истината за която той е говорел. Всъщност скоро разбрах и какво е Светия Граал, а това е буквално Чистата кръв на първия народ, това което ние Българите носим в ДНК-то си сега започва да се отключва, сега ще започнат да се появяват много хора с паранормални способности между носителите на този ген в ДНК-то ни, но това не означава че другите хора по света не го притежават, просто от нас ще се запали искрата която ще промени хората и света в който живеем сега. А колкото до страданието това така трябваше да е до сега и всички души с много вечен опит които сме се родили Българи, имено поради тази причина сме избрали да се родим Българи .

Свѣтозаръ Конѣчарски

СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО

Дойде време да се опомним, да се присетим що е туй дето ни е пазило като народ и ни превежда от ера в ера, та чак до днешния ден. Туй е нашата история, култура и традиции. Те са като корена на дървото. Ако го отсечеш, дървото умира. Тъй погиват и народите. Сега чужда култура и традиции на младите продават, а историята ни преиначават. Корена ни секат. За това сме се прегънали и едвам дишаме.Не бой се народе! Дебел ни е корена и много на дълбоко отива.Но време е дъх да поемеш, глава да повдигнеш и жалките секачи в дън земя да прогониш. Те няма да те пожалят. Не ги жали и ти! Децата ни чезнат, родът ни погива, а не бива, защото с нас и светът ще погине.

БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ ПО ПРИЗВАНИЕ

Българин не се раждаш! Българин ставаш! Българите не лъжат, не завиждат, не лицемерничат, не мразят другите. Българин означава осъзнат, светъл и духовно буден човек. Мнозина се наричат българи, но не са такива. Те са самодоволни хорица, които живеят само в материалния свят, за тях съществуването е издигнато в култ. Те живеят, за да задоволят своето его, интересува ги единствено храната, властта, славата, нагонът, парите. За тях най-важното нещо е оцеляването, а когато не са застрашени, те отчаяно се забавляват, опитвайки да забравят страха, самотата и слабостта си. Да си Българин, е призвание, до което всеки човек трябва да стигне. Думата Българин, означава Божи хора , Благи хора. 

Всеки човек в света може да стане Българин, стига да го поиска. Иманата на днешните Държави България и Израел не са само имена на държави и нации. Израил са всички хора по земята днес .Това са хората които са Извън Рая, Из Рая, Израел, Българин е човек стъпил на последното стъпало в еволюцията чрез прераждания и инкарнация, преди да достигне до състоянието Рай. А Рай не е само митична земя, Рай е и състояние на Духа. Мисията на всеки човек е в един човешки живот от Израил да стане Българин. Просто Вярвайте, че Красива и Вълшебна приказка започна за България и Човечеството, още не го знаят хората и не разбират какво се случва , но всичко с времето си. ОРЕНДАСамо заЕДНО в ЕДИНеНИЕ можем да ВЪЗКРЪСТНЕМ от пепелта ФЕНИКСА на ЧОВЕЧЕСТВОТО БОГ-АРИЯСъЕдинЕниеТО(Й) Прави СИЛАТА БОЖИЯТ НАРОД, БлагАрите - Благите хора

Свѣтозаръ Конѣчарски

Няма коментари :

Публикуване на коментар