loading...

неделя, 29 март 2015 г.

Тийнейджърка си инжектира наркотика „Крокодил“ във вагината (ВИДЕО 18+)

Поредният потресаващ случай с ужасяващия наркотик „Крокодил“ потресе света. 17-годишна американска туристка в Мексико си е направила експеримент, който почти не й е коствал живота според huffpost.

Младата жена е приета в болница в Мексико, където се е оплакала от болки в корема. Когато е прегледана е установено, че младата туристка употребява наркотика „Крокодил“, който буквално разяжда плътта! Лекарите били тотално потресени, когато разбрали, че младата американка си е инжектирала наркотика във вагината! Спасена е по чудо, но ефектите върху здравето и са пагубни и необратими. Цялата й кожа е на дупки!Според експерти пристрастяването към наркотика е толкова силно, че жертвите му буквално не мислят какво правят! По кожата им се появяват петна, подобни на изгаряне от цигара и обикновено умират до две-три години след употребата му. Ужасяващият наркотик съдържа микс от кодеин, газолин, разредител за боя и алкохол, може да доведе до абсцес или гангрена на кожата, правейки я да изглежда като крокодилска.

Възможно е докато дрогата разяжда плътта, на повърхността да се появят костите и мускулите. Хората, които ползват „крокодил“ са силно податливи на инфекции.

gorda-bulgaria.eu


1 коментар :

  1. Народът е казал: Каквото си направиш сам, никой друг не може да ти направи.

    ОтговорИзтриване