loading...

петък, 6 февруари 2015 г.

Вижте първия кандидат президент, дамата е посочена от гражданите

Вече има претендент за мястото на президента Росен Плевнелиев. Неговият мандат изтича в края на 2016 година, но предизборната битка вече може да се счита за открита.

Заговори се за първата кандидатура за жена президент и гражданите посочиха - Цвета Кирилова. Бившата водеща на "Нова телевизия" в момента е председател на "Сдружение Азбукари" и развива активна социална дейност.

Зад нейната кандидатура е създадена фейсбук страница (Кандидат президент), която само за няколко дни е събрала стотици последователи. Все още не са ясни създателите на фейсбук инициативата, но кандидатурата на Цвета Кирилова е обявена от името на граждански комитет. "Страницата се развива от инициативна група, която НЕ е обвързана с политически партии и кандидатури!", пишат инициаторите на кандидатурата.

Освен с благотворителна дейност Цвета Кирилова има и активна позиция по всички актуални социални и икономически проблеми на страната. Кирилова предложи вместо така нареченото безплатно саниране, държавата да почне да изгражда нови жилищни комплекси, които постепенно да изместват старите панелки.

Председателят на "Сдружение Азбукари" изпрати и петиция до президента, министър-председателя и председателя на Народното събрание с искане българските граждани в Украйна да могат бързо и лесно да се завърнат в България.

1 коментар :

  1. СТИГА ГЛУПОСТИ! ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ТЯ НЯМА ДА ПРЕСКОЧИ И 1%, даже и това и е много! КОЙ ЩЕ И ПЛАТИ КАМПАНИЯТА???? СМЕШНИ СТЕ

    ОтговорИзтриване