loading...

понеделник, 15 декември 2014 г.

Кунева: ГЕРБ е страхлива партия, а управлението им се заключва в две думи – „мутри и монополи”

Г-жо Кунева, какво стана? Bgpravda Ви напомня едно ваше изказване от миналата година.

ГЕРБ е страхлива партия, а управлението им се заключва в две думи – „мутри и монополи”, заяви лидерът на Движение „България на гражданите" Меглена Кунева пред симпатизанти в Дупница.

„ГЕРБ са страхлива партия, която не направи нищо - нито за корупцията, нито за здравеопазването, нито за образованието. Дори в сферата на борбата с престъпността успеваемостта е нулева,” отбеляза тя.

Според Кунева управлението на ГЕРБ е държало администрацията „с вързани ръце и вързана глава”. „Всичко се решаваше с телефонни обаждания, а не по закона и правилата,” допълни тя и посочи, че държавата най-напред трябва да започне да спазва собствените си закони.

Като аргумент Меглена Кунева изтъкна нежеланието на държавата да контролира сфери, които би трябвало да подлежат на регулация – например, енергийните монополи, каквито са ЕРП-тата.

Лидерът на Движение „България на гражданите” коментира и изказването на Бойко Борисов за изядения от пенсионерите фискален резерв. „Когато човек няма достатъчно култура, когато е прост и когато е страхлив, той става арогантен," заяви Кунева.

Няма коментари :

Публикуване на коментар