loading...

вторник, 9 декември 2014 г.

Футболни фенове готвят отмъщение за изнасиленото момче!

Бургаски тийнейджъри, футболни фенове и жители на съседни села се организираха "да подпалят ромската махала" на селото, където живеят насилникът и другият ром - свидетел на бруталния акт в училищната тоалетна.

Протестна вълна заради блудството с петокласник в село Дебелт се надига в социалните мрежи. Бургаски тийнейджъри, футболни фенове и жители на съседни села се организираха "да подпалят ромската махала" на селото, където живеят насилникът и другият ром - свидетел на бруталния акт в училищната тоалетна.

От снощи в Дебелт има засилено присъствие на жандармерия. Нощта е преминала спокойно. Има насрочен протест.

Свидетелят на бруталното деяние е дал показания и е посочил виновника, съобщава TV7. Насилникът също е оказал съдействие на органите на реда и в момента е в дом за временно настаняване. Вече е изключен от училището в Дебелт.

Насиленото дете се възстановява физически, но психическата травма остава, каза майка му Донка. С момчето работи психолог. Както Припомняме, че циганинът Брайко изнасили петокласник в ОУ „Антон Страшимиров“ в село Дебелт. Инцидентът стана в петък, 5 декември. Тогава 11-годишното момче казало на учителя си, че ще отиде до тоалетна. Там обаче се натъкнало на насилника си Брайко К.

Осмокласникът, който е от голям ромски род в Дебелт, заключил малчугана в тоалетната и го изнасилил.

Момченцето се прибрало вечерта в дома си и не искало да каже нито дума на майка си, докато не станало ясно, че кърви. Детето бе прието в МБАЛ-Бургас със сериозни разкъсвания и ще остане там още няколко дни.

Няма коментари :

Публикуване на коментар