loading...

сряда, 10 декември 2014 г.

„Сдружение Азбукари" организира коледен концерт под надслов „Да възродим духа на българите в Мизия

 
Съчувствието и съпричастността на българския народ с тревогите на пострадалите от тежките наводнения в Мизия не стихват, месеци след злополучните събития. „Да възродим духа на българите в Мизия" е посланието, което отправя „Сдружение Азбукари" и съмишленици към благодетелите с големи сърца.


Председателят на "Сдружение Азбукари" Цвета Кирилова заяви, че се обръща с личен апел към хората и фирмите да помогнат на пострадалите хора в Мизия.

"По повод коледния концерт, моля, всеки, който иска да предостави подарък на децата и/или техните родители в Мизия, да се свърже с екипа на "Сдружение Азбукари" (www.azbukari.org)
На 17-и декември ние още рано сутринта ще зарадва семействата в Мизия и техните деца с подаръците, предоставени от фирми и граждани. Ако искате и Вие да направите подарък, моля обадете ни се на телефон - 0882 881 908, призова Цвета Кирилова.

В навечерието на един от най - светлите християнски празници - Коледа, ние искаме да стартираме поредица от инициативи, които да дадат сигурност, надежда и увереност, че няма да изоставим нашите сънародници в тези толкова важни за вярата на българина дни. Първият жест на съпричастност е благотворителен коледен концерт с участието на Веселин Маринов и други изпълнители, който ще се проведе на 17.12.2014 г., под патронажа на кмета на град Мизия, Венелин Крушовенски. Инициативата е по идея на почетния член на „Сдружение Азбукари", Ивалина Бозаджиева.

С коледния концерт поставяме началото на редица инициативи под мотото „Да възродим духа на българите в Мизия". В тази връзка призоваваме всички български граждани и фирми да станат наши съмишленици, като подкрепят благородното начинание. По време на коледния концерт предвиждаме да предоставим и коледни подаръци на децата и възрастните. За това всеки, които усети инициативата близка до сърцето си, може да дари неупотребявани подаръци за децата и възрастните. Парични средства за концерта се набират чрез банковата сметка на „Сдружение Азбукари" IBAN – BG25FINV91501215535970, BIC FINVBGSF.

За да предоставите Вашите коледни подаръци, можe да се свържете с Яна Трендифилова от „Сдружение Азбукари" на телефон: 0882 881 908, с която да бъдат обсъдени начините за приемането им. Повече информация за възможностите за дарение, може да получите от нея и на мейл: office@azbukari.org

Няма коментари :

Публикуване на коментар