loading...

неделя, 23 ноември 2014 г.

Милиарди долари има в недрата на земята на България (ВИДЕО)

Милиарди долари има в недрата на земята на територията на България. В страната ни има неразкрити четири газови и три нефтени находища, които по разчети стигнат за цяла Европа.

Това обяви радиестезистът д-р Добри Стойков от Центъра за диагностика и изцеление на кармата. Той твърди, че находищата щели да ни направят енергиен център на Европа, а ориентировъчните им параметри били запас от 538 401 600 000 куб. м газ и 453 568 500 000 куб. м нефт.

Стайков уточни, че с екипа му са се натъкнали на находищата при проучване, правено по време на газовата криза. Освен това от центъра открили и едно златно находище.

Стайков твърди още, че знае къде точно се намира изчезналият малайзийски самолет”. По думите му той бил засмукан от нов Бермудски триъгълник. Стайков допълни, че този нов Бермудски триъгълник представлявал вакуум в Космоса и не работел непрекъснато.

По думите му в него в момента се намирали и други летателни машини, не само изчезналият самолет. Стайков каза още, че пилотът на малайзийския самолет се свързал с него на енергийно ниво и му разказал всичко. По думите му всички пътници в самолета са били живи 5 дни, след като машината попаднала в Бермудския триъгълник.
1 коментар :

  1. Замълчете гн.Стойков,че ако научат управляващите и тях ще продадат! А за "засмукания"малайзийски самолет са ви излъгали, по друг начин стоят нещата http://earth-chronicles.ru/news/2014-05-20-65514

    ОтговорИзтриване