Пропускане към основното съдържание

Бойко се върна на власт с брутален полицейски побой

Бойко  Борисов се завърна на власт в петък. Тогава в Народното събрание бяха гласувани назначаването му за министър-председател на България и предложения от него състав на Министерски съвет.

Управляващата коалиция този път е четворна и унищожителна за родината ни. Съставът  й включва партията на сваления от гражданското недоволство стар-нов премиер Борисов, голяма част от протежетата на Иван Костов – Радан Кънев, Божидар Лукарски и др., Меглена Кунева-Пръмова, която погреба АЕЦ „Козлодуй”, подчинения на турския президент Корман Исмаилов, събрани в т. нар. Реформаторски блок, широката коалиция от партии на бургаския олигарх Валери Симеонов-Балевски и доносникът от ДС Красимир Каракачанов – Патриотичен фронт и отлюспената от БСП партия на Георги Първанов – АБВ.

Междувременно, още преди 9 часа в последния работен ден от седмицата, стотици граждани, симпатизанти и членове на АТАКА излязоха на протест пред Народното събрание против връщането на ГЕРБ на власт и съставянето на токова грабителско правителство.

Още преди Борисов да бъде назначен начело на МС, полицейщината, позната от първия му мандат се прояви. Мирно протестиращите граждани пред парламента бяха брутално бити от десетки полицаи и служители на жандармерията.

Щом разбраха за полицейския произвол от АТАКА поискаха от председателката на Народното събрание Цецка Данговска да даде почивка. На няколко пъти тя отказа, нарушавайки Правилника на парламента, но след това все пак даде 15 минути пауза. Националистите ги използваха, за да се срещнат с протестиращите и да поканят техни представители в сградата на НС, за да кажат исканията пред парламентарната шефка. В авторитарния си стил, Данговска отказа да приеме делегацията на недоволните граждани като забрани да се издават пропуски за НС.

vestnikataka.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата