loading...

вторник, 28 октомври 2014 г.

Евтина проституция или BG политика, Бойко поне веднъж не можеш ли да застанеш като мъж?

Дори и уличните жрици на любовта знаят, че като се предлагаш на всеки, то не може да искаш висока цена. Този пазарен принцип е обягнал от интелектуалните способности на лицето Бойко Методиев Борисов.

Той хем иска да бъде уважен от всеки, хем да вземе най-високата цена, която в BG политиката се изразява с получаването на постове. Бойко се предложи първо на нереформиралите се реформатори, а след това отиде при "Паричния фронд", а там е ВМРО, партия проституирала с всичко и с всеки.

Реформаторският блок БИ ШУТА на Бойко Борисов, отказвайки да се състави правителство на малцинството. Това стана ясно на брифинг, даден от лидерите на блока Меглена Кунева и Радан Кънев след заседание на парламентарната група.

Реформаторите иска спешна тристранна среща с ГЕРБ и Патриотичния фронт (Паричния фронт). Те продължават да настояват да има правителство с ясно мнозинство с участието на „Фронта“. Така излиза, че ГЕРБ вече е изгубила водещата си роля, а това може да докара нервна криза на "вожда".

Масовото предлагане само влушава позициите на ГЕРБ. Бойко изчакай някой да те поиска повече и тогава цената ще се качи. Масовото предлагане не води докачествени резултати. Ей, Борисов, поне веднъж не можеш ли да застанеш като мъж, явно не можеш.

Няма коментари :

Публикуване на коментар