loading...

понеделник, 1 септември 2014 г.

ШОК: АБВ ударно се разпада

АБВ остана без структури в областта. След като стана ясно, че философът Емил Кало ще води кандидат-депутатската листа в Хасково, повечето лидери на местни структури ги разпуснаха.
АБВ остава без функциониращи напълно организации в областния град, Димитровград, Симеоновград, Харманли, Тополовград и Свиленград.
„Разочарован съм от Първанов и неговото обкръжение, което се държи по-страшно и от апаратчиците на на БСП на „Позитано“, каза Минко Ангелов, който бе начело на хасковската структура, но вече си е подал оставката. Същото е направил шефът на абевейците в Харманли Тодор Тодоров.

„Първоначално на нас ни бе казано да редим листата и че всичко ще се решава отдолу нагоре. Вярно последната дума е за ръководството, но накрая ни спуснаха водач без да ни питат. Емил Кало сигурно е добър учен, но той е напълно неразпознаваем в Хасково“, коментира още Минко Ангелов.

От началото на септември той освобождава офиса на АБВ, който бе срещу бившото ДНА. „Няма смисъл да плащам наем, след като не се разчита на нас и не искат нашето мнение“, категоричен е Ангелов. По негови изчисления поне 500 човека в цялата област са напуснали АБВ, след като е бил обявен водачът на листата на партията.
Говори се, че допълнителен разкол в местните структури внесъл приближеният до Първанов Бойко Радоев. „Той има някакви роднини в Димитровград – брат и сестра, които се опитва да лансира, което стана причина за съсипването на тамошната структура“, разкри Ангелов. В Димитровград офисът на АБВ, който преди месеци бе открит от Георги Първанов, също е опразнен.

Милен Вълчев, novinarug.com

2 коментара :

  1. СТИГА ГЛУПОСТИ! ИСКА ВИ СЕ, АМА НЯМА! ЕЙ СЕГА РАЗБРАХ ТОЗИ САЙТ ПИШЕШ САМО ПРОТИВ БОКО. ВСЪЩНОСТ ТОВА Е ПОРЕДНОТО ФИНАНСИРАНО ОТ ПОЗИТАНО 20 МЯСТО В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО! ТОВА Е САЙТ, КОЙТО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ЛАНСИРА БСПто! ТОВА Е ЯСНО ВЕЧЕ. МНОГО РАНО СЕ ИЗДАДОХТЕ! ИСКА ВИ СЕ АБВ ДА СЕ РАЗПАДНЕ, ЗАЩОТО ВИ ВЗЕМА ВСЕКИ ДЕН ПОСЛЕДНИТЕ ГЛАСЧЕТА, АМА НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД!!!

    ОтговорИзтриване
  2. ШОК: ТОВА Е САЙТ НА БСП! МНОГО БЪРЗО СЕ ИЗДАДОХТЕ БРЕ!

    ОтговорИзтриване