loading...

петък, 26 септември 2014 г.

Супер скандал! Пиарката на премиера била на кастинг за порно (ВИДЕО)


Голям скандал се завихри в Латвия след като стана ясно, че Джена Тамулевич, пресаташе на премиера Лаймдота Страуюма, е участвала преди време в кастинг за порнофилм на френския режисьор Пиер Вудман.

Всичко тръгнало от клип в Youtube на латвийската партия „Единство”, в който се казва, че „след победата на изборите много внимателно ще подберем хората си за високите държавни длъжности”.

Жената от видеото, която се припознава като Джена Тамулевич, се явява на порно кастинг. В интервю за сайта Mixnews Тамулевич казва, че няма да коментира информацията, докато не се запознае с видеото. По-късно тя все пак е пуснала отговор до журналистите от електронната си поща.

„В избори не участвам, не съм член на нито една политическа партия и в този смисъл не виждам смисъл да се коментира това видео”, пише Тамулевич.

Трябва да се отбележи, че на официалния сайт на порнорежисьора жената, която много прилича на Джена Тамулевич, се представя с името Джана.

Тя е посочена като рускиня, а кастингът е проведен в Москва през 1999 година. Във видеото жената признава, че й е трудно да говори на руски.


Няма коментари :

Публикуване на коментар