Пропускане към основното съдържание

Супер скандал! Пиарката на премиера била на кастинг за порно (ВИДЕО)


Голям скандал се завихри в Латвия след като стана ясно, че Джена Тамулевич, пресаташе на премиера Лаймдота Страуюма, е участвала преди време в кастинг за порнофилм на френския режисьор Пиер Вудман.

Всичко тръгнало от клип в Youtube на латвийската партия „Единство”, в който се казва, че „след победата на изборите много внимателно ще подберем хората си за високите държавни длъжности”.

Жената от видеото, която се припознава като Джена Тамулевич, се явява на порно кастинг. В интервю за сайта Mixnews Тамулевич казва, че няма да коментира информацията, докато не се запознае с видеото. По-късно тя все пак е пуснала отговор до журналистите от електронната си поща.

„В избори не участвам, не съм член на нито една политическа партия и в този смисъл не виждам смисъл да се коментира това видео”, пише Тамулевич.

Трябва да се отбележи, че на официалния сайт на порнорежисьора жената, която много прилича на Джена Тамулевич, се представя с името Джана.

Тя е посочена като рускиня, а кастингът е проведен в Москва през 1999 година. Във видеото жената признава, че й е трудно да говори на руски.


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.