Пропускане към основното съдържание

УЖАС! САЩ вкарва Европа във война!

Днес американският президент Барак Обама съобщи, че САЩ изпращат още авиационни части и бойни самолети в прибалтийските републики - като израз на солидарност със съюзниците от НАТО и особено с тези, които се чувстват сериозно застрашени заради руската агресия в Украйна.  (ЧЕТЕТЕ ТУК)

В същото време стана ясно, че в западната част на Украйна ще се проведат военни учения на страни от НАТО. (ЧЕТЕТЕ ТУК)

Вече активно се появиха различни информации, че тези войски ще извършват не военни учения ами провокации, за които в последствие ще бъде обвинена Русия. Структури на държавите на НАТО, които подпомагат и режисират "свободата" в Украйна ще вербуват лица със славянска външност, които в последствие да представят пред Западната преса като "заловени руснаци", воювали и убивали войските на НАТО.


Войната в Източна Украйна може да бъде подпалена от страшна провокация. Готви се убийството на няколко натовски войници, като по този начин целта е да се вкара цяла Европа + Америка във война с Русия. Ако този сценарий се окаже факт, това означа, че и България като страна членка на НАТО ще се окаже военен противник на Русия.

Преди няколко седмици писахме, че украинските власти готвят терористични актове, като в последствие искат да обвинят после опълченците. (ПРИПОМНЕТЕ СИ ТУК)

Това в крайна сметка беше предотвратено и за радост не се случи, но определено се много усърдно се мислят всякакви провокации, за да може да се настрои целия свят срещу Русия.

САЩ вече се опита да настрои всички срещу Москва обвинявайки Москва, че техни сили са свалили малайзийския Боинг 777. Това стана само няколко часа след трагедията и без абсолютно никакви за това доказателства. След като този ход не проработи, сега Щатите се опитват да изготвят нов пъклен план.

Шахматната дъска на Обама се обърна и започва играта без правила! От Америка направиха сериозна крачка към световната война - война за спасяването на "доларовата хегемония".

Подобни изводи се основават на това, че украинските войски в последно време търпят големи поражения в сраженията с опълченците. Днес Киев не е в състояние да противодейства на Новорусия, а единственият изход от това положение е въвеждането на военни сили на НАТО в Украйна.

Същевременно НАТО подготвя сили за бързо реагиране при остри заплахи срещу страните членки в Източна Европа. (ЧЕТЕТЕ ТУК)

Кой и как ще определи дали действително има заплахи към тези страни не става ясно. Дали отново от Вашингтон няма да дадат сигнал, по който да реагират тези сили. Ясно е срещу кого! Но не ясно на каква цена и кой срещу колко ще я плаща!? От САЩ никога не плащат, те само плашат тези, които не ги слушат.

Но дали цената именно за тези "защитени" страни (включително и България) няма да се каже прекалено висока? Това обаче ни най-малко интересува Щатите. За тях най-важното е да се води война на всякъде по света, прикрита под наименованието "миротворческа", но няма значение, че след това остава само и единствено разруха.


Антоан Николов, Livenews.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.