loading...

петък, 5 септември 2014 г.

Бунт в АБВ, учредители скочиха срещу Георги Първанов

Разпад на организациите на най-новата политическа партия с номер 14 в изборната бюлетина ПП АБВ, след пълна листа с парашутисти и липса в нея на работилите досега регионалисти. Какво се оказа?

Първанов и Румен Петков подредиха приятелските си семейни кръгове и оставиха къртиците на ГЕРБ – бившите кадри на Евролевицата Бойко Радоев и Емил Кало да си уреждат парашутно свои хора, бивши кадри на ГЕРБ и ДПС, коментира учредителя социалдемократ Николай Иванов от Пловдив.

Първи скочи хасковската ораганизация срещу стария номенклатурчик на БКП и Евролевицата  Емил Кало спуснат, като парашутист в непознаващото го Хасково. Минко Ангелов кандидат за евродепутат в изминалите евроизбори  поведе бунта на истината за подмяната на истинските хора с послушните, удобните и обвързаните с приятелски кръгови властолюбци. Последва разпадане и на градските организации в Пловдив, София ,Стара Загора, Кърджали и други.


От ПП АБВ се изтеглиха и всички регионални структури на Българската социалдемократическа група наследници на доктор Петър Дертлиев, които смятаха че АБВ ще е партия на социалдемократическа основа като идеология и съмишленици, а не на приятелските кръгове на четирима души Георги Първанов, Румен Петков,  Емил Кало и Бойко Радоев ,стари номенклатури на комсомола и БКП.

Няма коментари :

Публикуване на коментар