Пропускане към основното съдържание

СКАНДАЛ: Списъци за уволнения съставят ГЕРБ и РБ

Списъци с държавни служители, които трябва да бъдат уволнени преди предсрочните парламентарни избори на 5 октомври, изготвят ГЕРБ и Реформаторския блок, научи „РЕПОРТЕР” от източници в двете формации.

Черните списъци били съгласувани с президента Росен Плевнелиев и били предавани на служебния премиер Георги Близнашки, който освобождавал неудобните за двете партии чиновници.

Според запознати именно по настояване на ГЕРБ са били освободени петимата областни управители на Пловдив, Плевен, Монтана, Благоевград и Русе, а на мястото им са поставени кадри на партията.

На Реформаторския блок пък се паднала честа да изготви списък с МВР-директори, които ще имат основна роля в охраната и осигуряването на честността на изборния процес.

По информация на вестника списъкът с полицейските шефове за уволняване вече е изготвен, като се очаква през следващите дни да се премине към освобождаването им.

Сред първите в списъка е директорът на пловдивската дирекция на МВР, за да се утвърди влиянието на ГЕРБ и РБ в региона.

reporterbg.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.