loading...

неделя, 24 август 2014 г.

Цецо, залей се с фекалии!

Осъденият на четири години затвор Цветан Цветанов реши, че трябва да активизира своя PR като се полее със студена кофа вода. Чул, видял нещо в социалната мрежа и веднага решил, че не трябва да остане по-назад и да попадне в централните емисии на телевизиите. Все пак нали трябва да ни се набие в главата, че ГЕРБ ще взимат властта и трябва да се отразяват висшето партийно началство на Бойковата партия.

Сигурен съм, че Цецо не знае за какво е инициативата за "Ледена кофа вода", но това за него няма значение, важното е да е център на вниманието. Кварталният физкултурник би трябвало да обръща повече внимание на сериозните му проблеми с родното правосъдие, а не да търси евтина реклама, но мисленето не е от силните му страни.

Ако в действително преди изборите го е налегнала нужда да дарява пари, то може да го направи и без да се залива със студена вода. Може, но кандидат затворникът не иска да остане без поредната доза медийно внимание към персоната му.

На някои хора обаче тази елементарна пошлост ни идва в повече... Мръсотията около Цветанов е голяма и затова му отива повече да се залее с фекалии, а не с вода...
Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар